LA MINE-N CARTIER

Flori pentru doamnele din Sectorul 6, de la Ştefan Florescu şi Fundaţia „Din Suflet, Pentru Suflet”

Acţiunea a început chiar în propria familie, după cum a mărturisit Ştefan Florescu, soţia şi cele trei fete ale preşedintelui Fundaţiei „Din Suflet, Pentru Suflet” primind, duminică, bucheţele de flori. Apoi, centrul atenţiei a fost mutat în stradă, printre doamnele şi domnişoarele Sectorului 6, acestea fiind întâmpinate cu mii de zambile şi narcise.

La rândul său, Ştefan Florescu a fost răsplătit cu multe zâmbete şi îmbrăţişări din partea trecătoarelor. 

„Mă bucur şi mă consider norocos că am fost răsplătit cu atâtea zâmbete. În special în această perioadă, noi, bărbaţii, nu ar trebui să uităm să le arătăm doamnelor, domnişoarelor şi, în general, femeilor, cât de mult înseamnă ele în vieţile noastre. Dacă autorităţile locale ale Sectorului 6 au uitat ce înseamnă 8 Martie şi cât de preţioase sunt femeile din jurul nostru, fiind luate în considerare numai în campania electorală, ei bine, pentru mine, femeia este şi va rămâne cea mai de preţ fiinţă din viaţa mea”, a apreciat Ştefan Florescu, preşedintele Fundaţiei „Din Suflet, Pentru Suflet” care a adăugat că femeile din Sectorul 6 vor transmite aceeaşi lipsă de atenţie celor care le-au întors spatele şi când li se vor cere din nou voturile. 

Ştefan Florescu s-a aflat în mijlocul doamnelor şi domnişoarelor, pe stradă, în Sectorul 6, şi în urmă cu o săptămână, de 1 Martie, când a împărţit felicitări şi mărţişoare tuturor femeilor.

Mai multe imagini, aici. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button