BAZAR

Buchete de flori lăsate pe stradă pentru trecători-în amintirea tânărului ucis într-un accident FOTO

Mai multe florării din Bucureşti, Cluj-Napoca şi Sibiu au lăsat buchete de flori albe pe stradă sau pe bănci, în memoria tânărului florist care a murit duminică, în accidentul rutier de la intrarea în Pasajul Băneasa.

Bărbatul de 26 de ani, originar din Sibiu, era cunoscut ca un florist talentat, el ocupându-se de aranjamentele florale de la numeroase evenimente în Capitală.

Luni, în amintirea lui Darius, Carmen Belcin de la Asociatia Antreprenorilor din Domeniul Floristic a lansat o provocare pe Facebook: 
 „De astazi, 6 iulie pana joi, 9 iulie, provoc toti floristii sa faca un buchet DOAR din flori albe, fiecare cum simte/doreste/poate, pe care sa il lase intr-un loc public cu un biletel pe el „Buchetul asta este pentru tine, cel care l-ai gasit, bucura-te de el!” Inainte de a-l lasa, pune poza cu buchetul tau la tine pe pagina si provoaca si alti colegi floristi sa faca asta. Se spune ca tot ce daruim din suflet, neconditionat, merge in Cer, la cei dragi. Darius Dadoo a iubit enorm florile, in special pe cele albe, asa ca imi doresc ca zilele acestea sa primeasca, acolo sus, multe, foarte multe buchete. Daca nu esti florist, si vrei sa faci acest gest, suna la o florarie, comanda unul si lasa-l pe o banca, intr-un autobuz, oriunde, sau cere sa fie livrat undeva, cuiva care nu se asteapta.”  
 Iar florăriile au reacţionat cu promptitudine:

Darius Dadoo facea probabil cele mai frumoase buchete de mireasa. Buchetul nostru de azi, este pentru tine.#dariusteiubim

Posted by Splendor – atelier de creatie florala on Tuesday, 7 July 2015

 

Pentru o inima franta prea devreme.#dariusteiubim#

Posted by Floraria Cora on Monday, 6 July 2015

 

in mine nu vei disparea niciodata… pentru ca sunt atat de fericit datorita tie… si daca corpul tau a ramas fara…

Posted by Dhaniel Nora on Monday, 6 July 2015

 

Cu mult drag pentru Darius si cel care l-a gasit.P.S.: Buchetul l-am lasat pe pietonala Eroilor.  De astazi, 6 iulie…

Posted by La vie en rose on Monday, 6 July 2015

 

Acest buchet este pentru tine, Darius! Dumnezeu sa te ierte, cu sfintii sa te odihneasca si cu dreptii sa te numere.#dariusteiubim

Posted by Autographe Maison des fleurs on Tuesday, 7 July 2015

 
 
 
Puteţi urmări iniţiativa prin hashtagul #‎dariusteiubim‬


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button