Florentin Pandele a început să decoperteze străzile aflate în stare perfectă din Voluntari pentru a le asfalta din nou | FOTO

03 nov. 2021
1341 Afișari
Florentin Pandele a început să decoperteze străzile aflate în stare perfectă din Voluntari pentru a le asfalta din nou | FOTO
Florentin Pandele a început să decoperteze străzile aflate în stare perfectă din Voluntari pentru a le asfalta din nou | FOTO. sursa foto: g4media.ro

Primarul Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari și soțul Gabrielei Firea, pare că a început să decoperteze străzile aflate stare perfectă din localitate pentru a le asfalta din nou. Informația a fost transmisă miercuri de G4media, care spune că încă nu a primit un răspuns de la Primărie până la publicarea informațiilor completate de fotografii.

Când ai rezolvat toate problemele unui oraș, pare că te apuci din nou să refaci proiectele gata făcute, cum este cazul unei străzi din Voluntari. Strada Toma Caragiu din orașul Voluntari, cu sens unic și o arteră circulată a micului oraș de lângă Capitală a intrat în reparații, cu toate că acest lucru nu era necesar.

Drumul face legătura – via Emil Racoviță- între Bulevardul Pipera și Autostrada București – Ploiești sau DN2, fiind la mare căutare de șoferii care vor să ajungă în București sau pe autostradă spre Ploiești.

Cu toate că nu avea probleme, le finalul săptămânii trecute, aceasta a fost decopertată și asfaltată din nou, scrie G4media.ro.

Situație bizară în Voluntari

sursa foto: G4media.ro

Mai mult oamenii de acolo mai spun că nu ar fi fost necesară vreo intervenție la rețelele de utilități care să justifice aceste decopertări.

Ce spun locuitorii din zonă, supărați de cele întâmplate

Locuitorii sunt frapați de ce se întâmplă, mai ales că o stradă aflată în apropiere, care era într-o stare deplorabilă, nu a fost reparată, însă s-a stricat asfaltul bun al acestei străzi pentru a pune altul. Se pare că o lucrare asemănătoare a avut loc în urmă cu câțiva ani. Se pare că strada Emil Racoviță din Voluntari zace de ani de zile plină de gropi, petice și denivelări, fără să fie reparată.

„Strada Toma Caragiu nu a avut absolut nicio gaură și nicio fisură. A fost asfaltată în urmă cu câțiva ani și era în perfectă stare, coală de hârtie. Asta lăsând la o parte că are un singur trotuar de circa 50 de cm, obturat de 7-8 stâlpi de electricitate. Noi, vecinii de aici, ne întrebăm de ce a fost nevoie ca primăria să facă o astfel de lucrare. Am vrea să ne prezinte câteva dovezi, poze, filmulețe, orice, prin care să ne justifice acest demers complet inutil făcut din bani publici. Să ne arate că a avut măcar o groapiță, o fisură, ceva. Vă spun eu că ar fi imposibil. Din pozele făcute de noi în timpul decopertării se vede clar acest lucru.”, a povestit unul dintre locuitorii din zonă.

Primăriei Voluntari nu a oferit până acum un răspuns la cele întâmplate în orașul condus de Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea, fost primar al Bucureștiului și actual deputat PSD în Parlament.

Cookies