ARHIVA B365

Flashmob cu coregrafie frunză anti-RMGC, în fața Guvernului, duminică. VIDEO

„După lanțul uman în jurul Parlamentului, haideți să facem un flash-mob la Guvern. Veniți duminică în Piața Victoriei cu o pancartă (coală) roșie sau verde la 17:30 fix. Marșul va trece în jurul aceleiași ore pe la Guvern (în orice variantă rămâne votată).” – se arată pe pagina de Facebook Uniti Salvam.

Traseul votat săptămâna aceasta pentru protest începe la stația de metrou 1 Mai, continuă cu Bd. Ion Mihalache, apoi Guvern, DNA și Piața Universității. 

„Duminică plecăm la ora 16:00 în marș de la stația de metrou 1 Mai. La 17:30 ne facem frunză pentru #rosiamontana – ne luăm pozițiile în Piața Victoriei pentru a fi filmați de sus când facem coregrafia următoare: http://www.youtube.com/watch?v=-AJQdwwsO5Y. Scopul ei e să contracareze blocajul media și să ducă mesajul departe de tot, așa cum numai Internetul știe s-o facă.

[APEL] Dați mai departe, să se vadă că suntem mulți. Veniți cu ce-aveți roșu-verde pe-acasă. Recomandați-le și altora din alte orașe să facă o coregrafie similară. Dacă ne puteți ajuta concret cu filmare aeriană, producție cartoane roșu-verde sau acces în blocul de pe colțul Titulescu – Buzești, lăsați un mesaj.

Toamna asta frunzele rămân verzi. Sempervirescență, pace și cadență :)” – este mesajul de pe Uniți Salvăm, pentru protestul de duminică.

Iată coregrafia propusă de organizatori pentru flashmobul din fața Guvernului: 


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button