BAZAR

Flanco îşi mută depozitul central. În cât timp vor fi onorate comenzile clienţilor

„Anul acesta ne optimizăm structura spațiilor logistice din întreaga țară. Până la finalul lui 2016, vom avea cel puțin 6 centre logistice zonale, în cele mai importante orașe din țară, totul în ideea eficienței operaționale. Depozitele proprii, plasate în zone strategice, ne vor permite să acoperim eficient regiunile cu cele mai multe comenzi. Astfel, nu numai clienții din orașe, dar și cei din localitățile adiacente, care nu pot vizita magazinele noastre sau nu pot să-și transporte cu ușurință produsele acasă, le vor putea primi cât mai repede cu putință”, spune Dragoș Sîrbu, CEO Flanco Retail.

Flanco are peste 1.350 de angajați și o rețea de 113 magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 68 de orașe.

„În prezent, peste 90% din livrări se realizează în aceeași zi, sau, în funcție de ora la care s-a făcut comanda, în urmatoarea zi lucrătoare. Ne dorim ca, treptat, acest interval de timp să se scurteze și mai mult”, spune Dragoș Sîrbu, conform profit.ro. 

Pentru clienții din Flanco Băneasa, compania a pus deja la punct sistemul de livrare în maxim două ore la ușa clientului.

„Cel mai important serviciu pe care îl punem la dispoziția clienților noștri este acela de a le oferi oportunitatea să se concentreze pe activitățile lor de bază, preluându-le activitățile logistice”, declară Dragoș Geletu, Managing Director al KLG Europe Logistics România.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button