Flămând și dezorientat, un pui de pisică și-a găsit adăpost sub o mașină din București. Un trecător l-a găsit și i-a cumpărat un pliculeț. „Uitați-vă sub mașini, acolo se adăpostesc animăluțele”

03 iul. 2023
242 Afișari
Flămând și dezorientat, un pui de pisică și-a găsit adăpost sub o mașină din București. Un trecător l-a găsit și i-a cumpărat un pliculeț. „Uitați-vă sub mașini, acolo se adăpostesc animăluțele”
Flămând și dezorientat, un pui de pisică și-a găsit adăpost sub o mașină din București. Un trecător l-a găsit și i-a cumpărat un pliculeț. „Uitați-vă sub mașini, acolo se adăpostesc animăluțele”. Sursa foto: Facebook/ Ești din Sectorul 5, dacă

Tot mai multe animăluțe își pierd viața din cauza neatenției șoferilor. Foarte multe pisici își caută adăpost sub mașini, iar acest lucru le pune viața în pericol. Acesta a fost și cazul unui pui de pisică găsit în urmă cu câteva zile în Sectorul 5 al Capitalei.

„Părea pierdut și flămând, așa că i-a fost cumpărat un pliculeț”

Un pui de pisică dezorientat a fost găsit în urmă cu câteva zile sub o mașină parcată pe Calea 13 Septembrie. Animăluțul părea pierdut și flămând, așa că persoana care l-a găsit i-a cumpărat un pliculeț și l-a hrănit.

Toată această întâmplare a fost povestită de pagina de Facebook „Ești din Sectorul 5, dacă” pentru a avertiza șoferii cu privire la animăluțele care își caută adăpost sub mașinile lor.

Mare atenție șoferilor de toate vârstele: nu e ieșit din comun ca animăluțele să își caute adăpostul chiar sub mașina voastră. Așa a fost și cazul unui pui de pisică găsit ieri seară in fata salonului Coffee SPA (Calea 13 Septembrie). Părea pierdut si flămând așa că i-a fost cumparat un pliculeț. Cel mai probabil îl puteți găsi în jurul roților mașinii din poza de mai jos.” 

Sunt destul de întâlnite cazurile în care puii de pisică se bagă pe sub mașini și stau acolo, iar șoferii nu conștientizează acest lucru și pornesc la drum. Astel, pisicuțele își pierd viața.

Nemo, cel mai norocos pisoi cu ochi verzi din București

Nemo, un pui de pisică cu ochi verzi din București, a fost salvat ca prin minune, după ce a fost lovit de o mașină. O șoferiță cu suflet bun l-a văzut, a oprit mașina și l-a dus la veterinar de urgență, deoarece sângera.

Din fericire, rănile suferite nu i-au afectat viața pisoiului, iar acesta s-a făcut bine.

De asemenea, bucureșteanca care l-a salvat pe Nemo i-a căutat chiar și o familie iubitoare. Și ghiciți ce. I-a și găsit.

Pe data de 23 mai 2023, Nemo a plecat spre noua lui căsuță, alături de familia care l-a adoptat.

Citește întreaga poveste a lui Nemo AICI.

Te-ar putea interesa și:

Cookies