Flăcări de 1,5 metri în București. De la ce a izbucnit incendiul

07 ian. 2021
61 Afișari
Flăcări de 1,5 metri în București. De la ce a izbucnit incendiul

Marți, în jurul orei 16.00, a izbucnit un incendiu puternic în Sectorul 2 din Capitală. Flăcările mari care au cuprins acoperișul blocului ar fi pornit de la un scurtcircuit al unei mașini de spălat, iar fumul gros a acoperit toată zona.

Fumul gros degajat de flăcări a fost putut vedea de la zeci de metri depărtare. Locatarii au sunat rapid la 112, iar, din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Într-un material Digi24, se arată ce zic vecinii:

– A luat foc la mansardă de la o mașină de spălat, am înțeles. S-a întâmplat ceva, n-a fost supravegheată. N-am urcat, nu știm nimic, a povestit o locatară.

– V-ați speriat?

– Sigur! Uitați cum am fugit din casă!

– Nu locuim încă. Urma să locuim, spune o tânără.

– A ars casa dvs?

– Nu, partea vecinilor.

Pompierii au intervenit cu șase autospeciale și cu două autoscări, având în vedere că incendiul a izbucnit la nivelul mansardei. Când pompierii au ajuns, flăcările măsurau aproximativ 1,5 m. Multe persoane ieșiseră deja afară din bloc, iar pompierii au mai șapte persoane.

Apartamentul cuprins de foc nu era locuit, iar locuința nu avea asigurare. Incendiul a afectat o suprafață de 50 de metri pătrați, pe care pompierii l-au stins în mai puțin de o oră și au reușit să afle și cauza izbucnirii acestuia, anume un scurtcircuit. Proprietarii, care mai au o locuință la primul etaj al clădirii, ar fi pornit o mașină de spălat în mansardă și ar fi lăsat-o nesupravegheată.

Cookies