Fix ce lipsește în traficul din București într-o zi cu ploaie: semafoare defecte în mai multe intersecții mari. Pe listă, Calea Rahovei, Drumul Osiei și Iuliu Maniu (superb!)

22 apr. 2024
625 afișări
Fix ce lipsește în traficul din București într-o zi cu ploaie: semafoare defecte în mai multe intersecții mari. Pe listă, Calea Rahovei, Drumul Osiei și Iuliu Maniu (superb!)
Fix ce lipsește în traficul din București într-o zi cu ploaie: semafoare defecte în mai multe intersecții mari. Pe listă, Calea Rahovei, Drumul Osiei și Iuliu Maniu (superb!) | Foto simbol: Unsplash

Semafoarele din mai multe intersecții din București nu sunt funcționale luni, 22 aprilie, anunță Info Trafic România. Printre străzile unde semafoarele nu merg se numără Bulevardul Lacul Tei, Calea Rahovei și Drumul Osiei.

Semafoare defecte în mai multe intersecții din București

Potrivit unei postări făcute de Info Trafic România pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”, în mai multe intersecții din București semafoarele sunt nefuncționale. La traficul deja îngreunat din Capitală se adaugă și carosabilul umed, motiv pentru care șoferii sunt sfătuiți să circule cu prudență.

Semafoare defecte se află în următoarele intersecții:

  • Str. Ștrandului – Bld. Mărăști
  • Bld . Lacul Tei – Bld. Barbu Văcărescu
  • Calea Rahovei – Str. Petre Ispirescu
  • Str. Buzești – Str. Sevastopol
  • Drumul Osiei – Bld. Iuliu Maniu
  • Bld . Theodor Pallady – Str. Victor Brauner
  • Str. Turda – Bld. Ion Mihalache
  • Șos. Pantelimon – Str. Logofăt Dan.

În ultimele 24 de ore, potrivit Brigării Rutiere, s-au înregistrat 7 accidente rutiere soldate cu 13 persoane rănite ușor.

Tramvaie și troleibuze blocate în această dimineață

Problemele din această dimineață s-au ținut lanț și în cazul transportului public în comun. Societatea de Transport București (STB) a anunțat că linia de troleibuz 86 a fost blocată pe Strada Pajurei, pe ambele sensuri, din cauza unui accident. Troleibuzele au fost blocate 147 de minute.

Linia 86 – blocata pe Str. Pajurei, pe ambele sensuri. Cauza: eveniment de circulatie produs de terti. S-au aplicat masuri de deviere.

Linia 86 functioneaza normal pe Str Pajurei. Blocare si deviere: 147 de minute (07:15-09:42)

Și linia de tramvai 41 a fost blocată în jurul orei 05:00, conform informațiilor oferite de un membru al comunității „Info Trafic București și Ilfov”, grup administrat de Info Trafic România. Tramvaiul 41 a rămas împotmolit chiar la capătul de linie „Ghencea”.

Mijlocul de transport public de suprafață nu a putut să iasă pe traseu din cauza unei mașini parcate pe calea de rulare, tramvaiele neavând suficient loc. Iată mesajul transmis pe grupul de Facebook:

Auto pe șina de tramvai la capătul liniei 41. Tramvai blocat! Ghencea.

Circulația tramvaielor a fost reluată după mai bine de o oră.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies