Fiul unui viceprimar din Mehedinţi, dispărut în Bucureşti, de aproape trei săptămâni

de:
26 dec. 2013
13 Afișari
Fiul unui viceprimar din Mehedinţi, dispărut în Bucureşti, de aproape trei săptămâni

Fiul viceprimarului comunei Dubova din judeţul Mehedinţi este dat dispărut de aproape trei săptămâni. Apropiaţii băiatului în vârstă de 22 de ani nu-şi explică ce s-a întâmplat cu acesta, în condiţiile în care tânărul îşi găsise şi un loc de muncă bun, potrivit România TV.

Tânărul a reuşit să obţină un post la o firmă de transport autoturisme şi totul părea să meargă bine. Ulterior, viceprimarul a fost sunat de un reprezentant al firmei unde fiul acestuia lucra, spunându-i că fiul său, Iosif Emanuel Flaşcă, nu mai venise la serviciu de câteva zile şi nici nu îşi motivase absenţa.

„Ultima dată am vorbit cu fiul meu luni, pe data de 9, la ora 13.22, dar seara ştiu că a fost la un prieten de-al lui din Bucureşti să îşi ia nişte bagaje. Nu ştiu să fi fost implicat în vreo relaţie. Când am vorbit cu el ultima dată era bine dispus. A fost la noi duminică, pe 8 decembrie, şi a plecat seara cu trenul spre Bucureşti şi a ajuns bine. Lucra de o lună la o firmă de transport de maşini. Era totul bine. A terminat anul trecut Facultatea de Psihologie la Timişoara. Miercuri m-au sunat de la el de la serviciu şi mi-au spus că nu mai ştiu nimic de el şi atunci am început şi noi să ne facem griji. O să merg la Bucureşti împreună cu soţia să îl căutăm. Nu era bolnav, nu avea duşmani, abia de angajase. Nu îmi imaginez ce s-ar fi putut întâmpla”, a spus tatăl băiatului dispărut, citat de Realitatea.net.

Din acea clipă a început calvarul pentru familia tânărului. „El vorbea tot timpul cu mine şi dacă ar fi avut probleme mi-ar fi spus. Duminică, atunci când a plecat, a fost totul bine, luni am vorbit cu el, nu părea supărat, a spus că îi place la muncă”, a spus mama băiatului.

Cookies