ARHIVA B365

Beizadea de PDL-ist, minor fără permis şi băut, a distrus patru maşini în Capitală FOTOGALERIE

Tânărul Alexandru Bibu, de 17 ani,  s-a urcat, după miezul nopţii, la volanul maşinii tatălui unui amic, un Mercedes ML, şi a început să conducă haotic. Iniţial, minorul a lovit un taxi care staţiona la semafor. În ciuda impactului puternic, fiul consilierului PDL nu a oprit. Urmărit de taximetrist, acesta nu a ţinut cont de nicio regulă de circulaţie şi a mai lovit un VW Touareg, un VW Golf şi o Dacia Logan.

Martorii spun că şoferul amator era pe cale să între în plin cu maşina în câţiva trecători, dar a lovit apoi trei autoturisme parcate lângă trotuar. Apoi a încercat să fugă, dar a fost prins de poliţie. Tânărul avea o alcoolemie de 0,32 mg de alcool în aerul expirat, arată un comunicat al Poliţiei remis B365.ro.

„Vă spun sincer, era să omoare patru oameni. Era băut la volan, maşina nu era a lui. Lovise o maşină pe Calea Victoriei, un taximetrist, a intrat pe roşu în curbă şi era să intre şi în taxiul care era aici cu doi prieteni de-ai mei”, a spus Liliana Mincă, senator PC, conform Realitatea tv.

Fiul consilierului local PDL din Tulcea se va alege cel mai probabil cu dosar penal după aventura de noaptea trecută.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button