ARHIVA B365

Fiul şefului AVAS, condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare

Tânărul Andrei Aurel Popa, în vârstă de 28 de ani, fiul preşedintelui AVAS, Aurelian Popa, a fost achitat de judecătorii Tribunalului Bucureşti, prin decizia pronunţată marţi, pentru acuzaţia de trafic de droguri, însă a fost condamnat la şase luni de închisoare pentru deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, potrivit deciziei publicate pe site-ul instanţei.

Însă, pentru că Andrei Popa avea o condamnare definitivă la trei ani de închisoare cu suspendare, dispusă definitiv în 2009 de Curtea de Apel Constanţa, judecătorii de la tribunalul din Bucureşti au hotărât ca acesta să execute în totalitate ambele pedepse, astfel că, în cazul în care decizia rămâne definitivă, tânărul va executa 3 ani şi 6 luni de închisoare, scrie NewsIn. Totodată, instanţa a dispus ca Popa să rămână în continuare în arest.

Andrei Aurel Popa a fost prins în flagrant de poliţiştii de la antidrog, la începutul lunii august 2011, în timp ce făcea o tranzacţie cu canabis. Flagrantul a fost realizat în zona Pieţei Chibrit din Bucureşti.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button