BAZAR

Fiul lui Victor Pițurcă, bătut într-un club din București

Alex Piţurcă era prieten foarte bun cu Yusuf, un tanar afacerist de origine turca, celebru prin cluburile bucurestene. Turcul avea o relatie solida cu Monica Orlanda, o bruneta recunoscuta pentru frumusetea ei rapitoare. La un moment dat, intre Monica si Piturca jr. a izbucnit o dragoste secreta, dar atat de intensa incat dintr-o data sentimentele nu au mai putut fi ascunse. Cei doi s-au combinat, iar Yusuf a suferit mult, tradat de un prieten bun si de femeia pe care o iubea si cu care urma sa se casatoreasca, scrie Realitatea, citând Wowbiz.

Orlanda si Alex si-au continuat relatia, fara sa se mai fereasca, dar turcul a jurat razbunare. Saptamana trecuta, dupa o perioada in care fiul selectionerului si Yusuf n-au mai frecventat aceleasi locuri de distractie, cei doi s-au reintalnit accidental intr-un club bucurestean. Turcul a asteptat ca Alex sa mearga la toaleta, iar in baia respectivei locatii l-a luat la pumni pe Piti jr. Pana la interventia catorva martori oculari, fostul fotbalist s-a trezit usor sifonat, avand buza sparta. Spiritele s-au calmat, dar Iusuf a jurat ca nu se va opri aici.

Intre timp insa, se pare ca intre Alex si Monica lucrurile nu mai sunt atat de intense ca la inceput. Miercurea trecuta, Alex a fost surpins de paparazzi in clubul Lyo din Capitala, in timp ce dansa lasciv cu Carmen Popa, un fotomodel care a avut si un rol episodic in telenovela „Narcisa salbatica”.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button