GREEN CITY

Fiul lui Vanghelie studiază la Oxford

Pentru cele 3 săptămâni de curs, Marian Vanghelie a sărăcit bugetul familiei cu câteva mii de euro. Alexandru Vanghelie ar vrea să studieze relaţii internationale, management, potrivit Realitatea TV. Educaţia lui Alexandru Vanghelie merită însă toţi banii. Mai ales că mai toţi copii de politicieni au învăţat sau învaţă numai la şcoli înalte.

Însuşi preşedintele Traian Băsescu şi-a trimis fiica cea mică, pe Elena, în SUA, la James Madison University. Foştii premieri ai României s-au întrecut în a-şi trimite copiii la şcoli de peste hotare. Vlad Stolojan, fiul PDL-istului Theodor Stolojan a studiat la Cambridge. Mihnea Năstase , fiul cel mic al psd-istului Adrian Năstase face liceul în Elveţia, iar fratele său, Andrei, e student la Facultatea de Ştiinţe Economice din Italia.

Petre Roman a trimis-o pe fiica sa, Oana, în Franţa, la Sorbona. Fata lui Victor Ciorbea a absolvit liceul în Massachusetts şi facultatea la Harvard, în Statele Unite. Democrat-liberalul Adriean Videanu a ales Elveţia şi SUA pentru copii săi. Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, are fiica la o şcoală din Germania. Ca şi Vasile Blaga, al cărui fiu studiază la Universitatea Tehnică din Munchen.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button