Fiul lui Nuţu Cămătaru s-a predat. CONDAMNAT DEFINITIV pentru tentativă de omor

de:
10 feb. 2015
4 Afișari
Fiul lui Nuţu Cămătaru s-a predat. CONDAMNAT DEFINITIV pentru tentativă de omor

Ion Nuţu Balint, cunoscut sub numele de Nuţulică, şi George Apostol, zis Bucă, s-au predat luni la Arestul central al Poliţiei Capitalei, după ce, în 6 februarie, au fost condamnaţi definitiv la şapte ani şi patru luni şi, respectiv, cinci ani şi patru luni de închisoare, potrivit unor surse din Poliţie, scrie mediafax.ro.

Cei doi urmează să fie încarceraţi la Penitenciarul Rahova, după ce instanţa Tribunalului Bucureşti, care a emis prima hotărâre în acest dosar, va confirma mandatul de executare a pedepsei.

Potrivit surselor citate, Ion Nuţu Balint şi George Apostol au venit singuri la arest. Anchetatorii l-au căutat aproape cinci ani pe Nuţu Balint, după ce în 2010 pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare, anchetatorii având atunci informaţii că fiul lui Nuţu Cămătaru ar fi fugit din ţară, iar o perioadă ar fi stat în Germania.

În 6 februarie, judecătorii Curţii de Apel Bucureşti l-au condamnat definitiv pe Ion Nuţu Balint la şapte ani de închisoare pentru tentativă la omor şi un an pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce a înjunghiat un bărbat în localul Million Dollars din Capitală, în septembrie 2010. Instanţa a dispus contopirea pedepselor şi a aplicat un spor de patru luni, fiul lui Nuţu Cămătaru urmând să execute şapte ani şi patru luni de închisoare. La Tribunalul Bucureşti, prin decizia din 4 octombrie 2013, Nuţulică fusese condamnat la 12 ani de închisoare.

George Apostol a primit o pedeapsă de cinci ani pentru tentativă la omor şi un an pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. După contopirea pedepselor, instanţa a adăugat un spor de patru luni, Apostol urmând să execute cinci ani şi patru luni de închisoare. Din pedeapsa lui Apostol va fi scăzută perioada în care a stat în arest preventiv, respectiv din 27 septembrie 2011 până în 21 martie 2014. Apostol fusese condamnat de Tribunalul Bucureşti la 11 ani şi şase luni.

Cookies