BAZAR

Fiul lui CTP a cântat de 3 ori în Club Colectiv:S-ar fi pus despre mine că sunt un comunist împuțit

„Fiul meu a cântat acolo de trei ori cu formația și ar fi fost absolut firesc să se afle acolo. Printr-o întâmplare nu s-a aflat acolo în noaptea respectivă. Firește că asta m-a șocat, m-a cutremurat pe mine personal, așa și în cazul altora.

Dar pe câți dintre noi îi cutremură situația celorlalți, nu numai a ta, a unei rude, a unui prieten care s-a aflat acolo. Eu cred că pe prea puțini.”, spune CTP citat de romaniatv.net. 

90 de răniţi din incendiul de la Colectiv se zbat între viaţă şi moarte, la spital. SITUAŢIA ACTUALĂ

UPDATE: 14 din cei 28 de pacienţi internaţi la Spitalul „Bagdasar Arseni” vor fi operaţi în cursul zilei de luni. Până în prezent, 30 de persoane au murit, în urma incendiului de vineri de la Club Colectiv, iar alte 90 sunt în stare foarte gravă la spitalele din Bucureşti şi se zbat între viaţă şi moarte. Cinci dintre pacienţii de la Spitalul Militar sunt încă în stare foarte gravă, dar pot fi recunoscuţi caurmare a faptului că rănile de pe faţă s-au diminuat.

Cristian Tudor Popescu a explicat care crede că ar trebui să fe consecințele la nivelul societății civile și al cetățeanului de rând după acest incident tragic.

„Dacă eu – sau oricare dintre noi responsabili cu închiderea unor cluburi – luam măsura asta înainte să moară 30 – și se pare că vor muri dublu în continuare acolo – , înainte să moară oricine apăream și ziceam „trebuie închise toate bombele astea, și alea din Centru Vechi și alea de tablă de pe câmpie, trebuie închise!” Știti ce mi s-ar fi întâmplat? S-ar fi pus despre mine că sunt un comunist împuțit care nu lasă tinerii să se distreze.

REACŢIE ŞOCANTĂ a lui Mircea Badea, în urma tragediei din Clubul Colectiv

Realizatorul TV Mircea Badea a avut o reacţie dură pe blogul personal, în urma tragediei din Clubul Colectiv unde bilanţul a ajuns, până luni dimineaţă, la 30 de morţi şi 90 de răniţi în stare foarte gravă la spital.

Problema este a atitudinii noastre, dacă punem deopare pe acești politicieni care sunt cum sunt, aceasta complicitate de baltă călduță, fiecare dintre cei care se indignează acum – „cum au putut domne să-i lase să facă ce e acolo?!”- am văzut atât de mulți indignați. Vreau să-i văd și eu pe oamenii aștia de acum respectând toate legile de care se lovesc în fiecare zi, fără să mai încerce să le sară.”

UPDATE De ce NU a relatat TVR despre incendiul din Club Colectiv. Şefa Ştirilor TVR şi-a dat demisia

UPDATE Dragoş Pătraru, realizatorul emisiunii „Starea Naţiei”, de la TVR 1, a explicat pe blogul personal de ce televiziunea publică nu a relatat despre tragedia de la Club Colectiv încă de vineri seară. Acesta spune că se declară stupefiat de faptul că TVR nu are o procedură de intrare în BREAKING NEWS. Şefa interimară a Ştirilor TVR, Raluca Stroe Brumariu, şi-a anunţat luni demisia din această funcţie.

INCENDIU CLUB COLECTIV. Din ce cauză au murit tinerii din Club Colectiv-rezultate autopsii IML

27 de tineri au murit vineri, în urma incendiului din Club Colectiv, alte trei persoane fiind declarate decedate după ce au ajuns la spital. Raportul medicilor legişti arată că tinerii şi-au pierdut viaţa după ce s-au intoxicat cu fum şi gaze toxice.

Victimele incendiului din Club Colectiv, comemorate de GOOGLE România

INCENDIU CLUB COLECTIV PE GOOGLE ROMÂNIA. Tragedia din Club Colectiv din Bucureşti în care 30 de tineri au murit arşi de vii este comemorată, luni, de GOOGLE România printr-o fundă de doliu afişată pe prima pagină a motorului de căutare online.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button