ȘTIRI

Fiul lui Bercea Mondialu a depus plângere penală împotriva lui Mircea Băsescu

Avocatul Pavel Abraham, care îi reprezintă pe Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial, și pe ginerele acestuia, Marius Constantin, în dosarul în care sunt cercetați pentru presupusa şantajare a lui Mircea Băsescu, a adus, vineri, la DNA Constanţa, două înregistrări audio-video ce urmează să fie evaluate de către procurorii anticorupție și, „în raport de concluziile lor să se ia măsuri în consecință”, informeaza Realitatea.net.

„Este vorba despre două înregistrări, audio și video în care apar aspecte legate de această cauză și care, în viziunea noastră, contracarează ceea ce s-a spus în parte până acum. Apar persoanele la care s-a făcut referire. (…) În discuție este implicat și domnia sa (Mircea Băsescu – n.r.) dar ce spune nu putem preciza. Eu zic să lăsăm anchetatorii să evalueze probele și după aceea sunt convins că veți vedea și consecințe practice, pe care dânșii le vor lua potrivit legii”, a spus Pavel Abraham la ieșirea din sediul DNA.

„Sunt implicate persoanele care deja au devenit publice. Actorii principali sunt cei reprezentați de familia domnului Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, și a domnului Mircea Băsescu, cu cei cu care, într-o formă sau alta, domnia sa a colaborat”, a mai precizat avocatul familiei Anghel.

Intervievat de jurnaliști, avocatul Pavel Abraham a spus că înregistrările ar fi fost făcute în februarie 2012 sau 2013, acestea fiind „foarte compromițătoare”.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button