ȘTIRI

Fiul judecatorului Moldovan, cel care a fugit de procurorii DNA, a fost consilier la Min. Economiei

Anii achizitionarii acestor bunuri sunt incerti insa, anunta Hotnews.ro, deoarece datele din cele doua declaratii de avere ale sale difera foarte mult.

In prima declaratie de avere, datata 19 februarie 2013, Moldovan fiul a trecut ca detine cinci terenuri intravilane in Beica de Jos, Solovastru si Reghin, judetul Mures, si in Cernica, Ilfov, si unul extravilan in Beica de Jos, Mures. Patru dintre terenurile intravilane si cel extravilan au fost dobandite, potrivit declaratiei de avere, in 2008 prin contracte de vanzare-cumparare. Un alt teren, intravilan, cel din Reghin, a fost achizitionat in 2007. In aceeasi declaratie de avere, se arata ca in 2008 a achizitionar si doua case de locuit in Beica de Jos si un apartament in Reghin. Autorismele, un Audi A6, un Nissan Patrol si un Mercedes Benz, ar fi fost achizitionate, potrivit primei declaratii de avere, in 2005, 2004, respectiv 2007.

In cea de-a doua declaratie de avere, completata 8 luni mai tarziu, in septembrie 2013, Moldovan junior a trecut ca detine un teren in intravilan in Cernica-Ilfov, cumparat in 2008, si trei in extravilan in Mures, cumparate in 2007, 2009 si 2010. Practic, anii achizitionarii acestor terenuri, categoriile si numarul lor difera mult de ce se regaseste in prima declaratie de avere.

La fel si in cazul caselor. Mai multe detalii, pe Hotnews.ro.

Judecătorul Mircea Moldovan a fost surprins de camerele de luat vederi în momentul în care fugea de acasă. El era căutat de polițiști. În cele din urmă, Mircea Moldovan s-a predat la sediul DNA. El le-a spus jurnaliștilor că a fost la o plimbare. VIDEO AICI

Moldovan şi alţi trei judecători de la Tribunalul Bucureşti sunt urmăriţi penal după ce ar fi cerut şi primit bani în legătură cu anumite dosare de insolvenţă. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button