Fiul interpolului Sile Cămătaru din București, prins în Italia. Bărbatul a fost condamnat, în 2022, la de 3 ani și 7 luni de închisoare

18 ian. 2023
168 afișări
Fiul interpolului Sile Cămătaru din București, prins în Italia. Bărbatul a fost condamnat, în 2022, la de 3 ani și 7 luni de închisoare
Fiul interpolului Sile Cămătaru din București, prins în Italia. Bărbatul a fost condamnat, în 2022, la de 3 ani și 7 luni de închisoare | Sursă foto: Unsplash

Fiul interlopului Sile Cămătaru din București, condamnat la pedeapsa cu închisoare, a fost prins de către autoritățile din Italia. Acesta a fost reținut în baza mandatului european de arestare ce era emis pe numele său.

Fiul interpolului Sile Cămătaru a fost prins în Italia

Bărbatul găsit de către polițiștii italieni ar fi fiul interlopului Sile Cămătaru din București, după cum informează Antena 3 CNN. Daniel Vasile Cămătaru a dispărut din România înainte ca instanța să pronunțe decizia definitivă în dosarul în care era judecat.

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB) a transmis că fiul interlopului a fost găsit în Italia de către autorități în data de 16 ianuarie 2023.

Bărbatul avea emis un mandat european de arestare pe numele, iar în baza acestuia a fost reținut de către autoritățile italiene.

Bărbatul are o condamnare cu închisoarea de 3 ani și 7 luni

Poliția Capitalei a informat că pe numele fiului de interlop a fost emis , în data de 6 iunie 2022, un mandat de executare a pedepsei cu închisoare. Judecătoria Sectorului 6 îl condamnase pe acesta, la momentul respectiv, la 3 ani și 7 luni de arest.

Daniel Vasile Cămătaru a fost condamnat pentru următoarele:

  • Comiterea de infracțiuni la regimul rutier ,
  • Nerespectarea măsurilor stabilite prin ordinul de protecție provizoriu.

Schimbul de date cu autoritățile italiene a fost efectuat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Capitalei prin intermediul atașatului român din Italia și prin Centrul de Cooperare Polițienească Internațională – Biroul SIRENE, a transmis DGPMB.

Autoritățile italiene urmează acum să demareze procedura prevăzută de lege pentru a pune în aplicare mandatul european de arestare, în vederea predării bărbatului.

Cookies