Fiul de 17 ani al cântăreţei Sinead O’Connor s-a sinucis, ducând la capăt amenințarea mamei sale din 2016

08 ian. 2022
27204 afișări
Fiul de 17 ani al cântăreţei Sinead O’Connor s-a sinucis, ducând la capăt amenințarea mamei sale din 2016

Shane, fiul cântăreţei irlandeze Sinead O’Connor, în vârstă de 17 ani, dat dispărut de două zile, s-a sinucis, a anunțat mama sa pe Twitter, scrie independent.co.uk.

Cântăreaţa Sinead O’Connor, în vârstă de 55 de ani, a anunţat într-un mesaj tulburător moartea fiului său de 17 ani. Ea îl numește pe Shane, lumina vieții ei, spunând că acesta a decis să pună capăt luptei sale pământești. Cântăreața, care în 2016 a amenințat public că se sinucide, îndeamnă ca nimeni să nu-i urmeze exemplul fiului său.

 

„Frumosul meu fiu, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, lumina vieţii mele, a decis să pună capăt luptei sale pământeşti astăzi şi este acum cu Dumnezeu. Să se odihnească în pace şi nimeni să nu-i urmeze exemplul. Copilul meu. Te iubesc atât de mult. Să fii în pace”, a scris Sinead O’Connor.

Cântăreaţa irlandeză a postat şi melodia lui Bob Marley „Ride Natty Ride”, cu explicaţia: „Acesta este pentru Shaney mea. Lumina vieţii mele. Lampa sufletului meu. Copilul meu cu ochi albaştri. Vei fi mereu lumina mea. Vom fi mereu împreună. Nicio graniţă nu ne poate despărţi.”

Shane, ai cărui părinţi sunt O’Connor şi muzicianul irlandez Dónal Lunny, a fost dat dispărut la începutul acestei săptămâni. Shane este unul dintre cei patru copii ai artistei.

Sinead O’Connor, dispărută în 2016 pentru 32 de ore, amenința cu sinuciderea

În urmă cu mai mulți ani, în 2016, Poliţia din Chicago o căuta pe cântăreaţă care amenința că se sinucide. Pe 24 iunie, la ora locală 3:30, un membru al familiei, care a vrut să-şi păstreze anonimatul, a anunţat poliţia că Sinead a ameninţat că se aruncă de pe un pod din Chicago. Ofiţerii au găsit-o însă pe cântăreaţă.

În noiembrie 2015, Sinead O’Connor a postat un mesaj prin care anunţa că a luat o supradoză de droguri din cauza „cruzimii” familiei sale.

Sinead O’Connor a devenit un star de amploare globală în 1990, cu hitul „Nothing Compares 2 U”, compus de artistul american Prince, decedat în aprilie. O’Connor a înregistrat 10 albume muzicale solo.

În anul 2012, Sinead O’Connor a suferit o cădere nervoasă şi a anulat un turneu internaţional de concerte.

Cookies