SMART CITY

Fitness @ Undercloud ~ Festival de Teatru

Mihaela Teleoaca ne propune exercitii de fitness pentru suflet. Fitness spune povestea femeii asa cum numai o femeie poate sa o spuna. De la realism la isterie si deznadejde, Fitness alearga prin stari si contexte diferite, dar si prin personaje diferite.

„Avem stricta nevoie de comunicare, de adevar in relaţia cu cei din jur…Multe necazuri ni le provocam singuri, atat din teama de a fi sinceri, de a ne apropia unii de altii, cat si din lipsa de respect poate fata de cei din preajma…Putem avea multumiri in viata doar daca reusim sa fim comunicativi, atat prin cuvant cat si prin gest. Un eseu atractiv, amar-umoristic despre relatiile dintre oameni.” (Mihaela Teleoaca)

De Jacques de Decker

Cu: Mihaela Teleoacă

Regia şi muzica: Mihai Bisericanu

In perioada 29 august –10 septembrie 2011, in La Muse – Teatrul de pe Lipscani 53 – ploua cu teatru! UNDERCLOUD, festival de teatru independent, pune in scena 20 de spectacole, cele mai bune productii ale teatrelor independente din Bucuresti.

Festivalul e inspirat din viata oamenilor de azi si ii inspira pe oamenii de azi. Fara decor impopotonat si fara brizbrizuri inutile. Zice direct ce crede. E lipsit de pretentii “de eticheta”. Le vorbeste oamenilor pe limba lor, direct catre minte si suflet. E uman, fara artificii, fara recuzita excesiva. Emotia este transmisa de oamenii care il fac si te convinge sa te simti ACOLO, implicat.

Printre teatrele care participa anul acesta se numara Teatrul Act, Teatrul Luni de la Green Hours, Unteatru, Teatru.ro, Asociatia “In Culise”, Teatrul de Magie, Masina de vise, Artistic Production&Teatrul de Comedie, Godot Cafe Teatru, Metropolis, Compania de Teatru D’AYA si altii.

Sustinatorii media ai UNDERCLOUD sunt: Radio GUERRILLA, ELLE, PLAYBOY, 24 FUN, Adevarul, Adevarul de weekend, Adevarul de seara, Realitatea.net, Voxpublica.net, Pandoras.net, IQads.ro, PORT.ro, Metropotam.ro, LiterNet.ro, 365.ro, Yorik.ro, artactmagazine.ro, Zoom, Cocor Media Channel.

Biletele se pot cumpara din La Muse (Lipscani, nr. 53) sau de pe www.vreaubilet.ro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button