Firma Danei Budeanu, în pragul falimentului. Fostul soţ al creatoarei de modă a cerut falimentul

de:
25 aug. 2015
408 Afișari
Firma Danei Budeanu, în pragul falimentului. Fostul soţ al creatoarei de modă a cerut falimentul

Andra şi Antonia, cântăreţele care s-au remarcat adesea pentru stilul lor vestimentar, vor fi puse în curând în faţa unor alegeri extrem de dificile. Creatoarea de modă Dana Budeanu, cea care le „îmbracă” pe cele două vedete ar putea rămâne fără atelierul de modă după ce fostul ei soţ, un cunoscut om de afaceri, a cerut falimentul companiei deţinută de aceasta. Dosarul a fost înscris la Tribunalul Bucureşti. Un prim termen de judecată a fost stabilit pentru începutul lunii noiembrie, informează spynews.ro.

La mijloc ar fi mai multe împrumuturi primite de creatoarea de modă de la fostul soţ, împrumuturi ce ar fi rămas nerestituite. De altfel, în toamna anului trecut tot Tribunalul Bucureşti i-a ordonat „debitoarei ( nr. – Dana Budeanu) să achite creditorului suma de 468.040 lei reprezentând împrumuturi nerestituite, în termen de 15 de zile de la comunicarea prezentei ordonanţe”.

Rămâne de văzut dacă Andra şi Antonia vor rămâne clientele fidele ale danei Budeanu sau dacă vor decide să aleagă o altă casă de modă.

Cookies