Firmă cu zero salariaţi ia 600.000 de lei de la stat fără licitaţie ca să promoveze România

de:
28 nov. 2013
0 Afișari
Firmă cu zero salariaţi ia 600.000 de lei de la stat fără licitaţie ca să promoveze România

Contractul de servicii de promovare a brandului de ţară cu ocazia concertului Tom Jones depăşeşte 638.000 de lei, a fost atribuit firmei D&D Event Entertainment SRL pe 29 octombrie, prin negociere fără anunţ de participare în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), potrivit anunţului de atribuire publicat pe 6 noiembrie în SEAP, citat de Economica.net.

„Se intenţionează ca promovarea brandului turistic al României cu prilejul concertului Tom Jones să fie realizată astfel: expunere brand turistic național pe stații TV, în promovare outdoor, pe internet, pe materiale promoţionale şi print”, explică oficialii ANT în referatul de oportunitate al contractului de achiziţii.

Cum justifică autorităţile oportunitatea promovării României cu ocazia concertului Tom Jones:

„Considerăm că evenimentele muzicale atrag un număr semnificativ de turiști în București în perioada desfășurării lor, contribuind la creșterea orașului București ca destinație de city-break. Publicul principal participant (n. red. la concertul Tom Jones) este alcătuit din persoane cu venituri medii – mari, 18 – 35 de ani şi peste 55 de ani, aspiraţionali, independenţi, care doresc să exploateze noi orizonturi şi oportunităţi”, spun oficialii Autorităţii Naţionale pentru Turism în referatul de oportunitate privind atribuirea contractului de servicii de promovare a brandului de ţară cu ocazia concertului Tom Jones.

Proiectul concert exclusiv Tom Jones se adresează atât publicului intern, cât şi publicului extern, atras de produsul turistic tip city-break, susținut de manifestări muzicale, culturale şi artistice, mai spun oficialii ANT în referatul de oportunitate privind atribuirea contractului de servicii de promovare a brandului de ţară.

Firma D&D Event Entertainment SRL care a câştigat contractul de promovare a brandului de ţară cu ocazia concertului Tom Jones este înregistrată la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului în mai 2010 şi este controlată de Dana-Denisa Săndulescu (cu o cotă de participare de 90.91%)
Deşi nu are salariaţi, D&D Event Entertainment a raportat un profit net de 178.230 de lei în anul fiscal 2012, la o cifră de afaceri de 331.442 de lei, potrivit bilanţului de pe mfinante.ro. 
Anterior (în 2011), firma a raportat afaceri nete de 427.896 de lei şi o pierdere netă de 880.789 de lei.

Cookies