ȘTIRI

Firma care a făcut antifonarea în clubul Colectiv: Proprietarul a refuzat ignifugarea

Declarație incredibilă făcută în exclusivitate pentru Digi24 de reprezentantul firmei care a făcut antifonarea în clubul Colectiv.

„Materialul este materialul din care se face buretele cofrat, piramidal, care este în toate studiourile posibile din România, numai că e plan, că a fost mai ieftin. Fâşia nu e cofratul ăla de ou, e un material plan, pur şi simplu.  Este ignifugat grad F, adică poate să stea la căldură – motoare, calorifere, nu să îi dai foc. Şi la cine îi dai varianta RF, aia ignifugată, e prea scumpă. În spaţii publice noi propunem spre exemplu pluta expandată care se aprinde în 30 de minute sau nu arde. Proprietarii au spus că au ales prețul”,  a declarat reprezentantul firmei care a făcut antifonarea clubului Colectiv. 

„Tavanul de lemn. Celebrul gard pe tavan. Şi acolo tot vorba de preţ a fost. Ăla e lemn de brad, cel mai ieftin, şi vopsit cu lavabilă. Am înţeles că acum o lună şi jumătate, două, au dat jos tot tavanul acela de lemn şi au spălat buretele de sus că era plin de fum. Nu am văzut până acum să speli buretele de pe tavan. Sper că nu l-au spălat cu solvent sau ceva că…”, a explicat reprezentantul firmei care a făcut antifonarea clubului Colectiv.

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri seara, la un club din Capitală. 27 persoane şi-au pierdut viaţa, iar peste 180 de răniţi au ajuns la spitalele de urgenţă din Bucureşti cu arsuri de diferite grade de gravitate.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button