Firea anunță o sală polivalentă de 20.000 de locuri lângă Arena Naţională

de:
11 mart. 2019
3 Afișari
Firea anunță o sală polivalentă de 20.000 de locuri lângă Arena Naţională

„Vom avea în sfârşit o sală polivalentă, o sală multifuncţională în Bucureşti. După epopeea pe care a trăit-o acest proiect – a fost o licitaţie acum câţiva ani de zile, care a avut nenumărate contestaţii şi, în final, a trebuit să o luăm de la capăt, pentru că acel contract iniţial a fost anulat – avem aşadar astăzi de dezbătut şi aprobat indicatorii tehnico-economici rezultaţi din studiul de fezabilitate realizat de Compania Dezvoltare Durabilă a Municipiului Bucureşti, pentru realizarea unei săli multifuncţionale, cu o capacitate de 20.000 de locuri, pe o suprafaţă desfăşurată de 60.000 mp, care va fi dotată şi cu o parcare subterană de 380 de locuri. În afară de sala multifuncţională vor mai fi şi cinci terenuri de sport la nivel, la suprafaţă”, a declarat primarul Gabriela Firea.

Edilul Capitalei a mai anunțat introducerea pe ordinea suplimentară a ședinței CGMB și a altor proiecte de infrastructură, cum este pasajul Andronache, pentru care PMB ar putea cheltui 42 de milioane de euro.

Gabriela Firea a mai precizat faptul că Primăria Capitalei ar putea construi 8 pasarele pietonale, cu suma de 18 milioane de euro.

Cookies