Firea, propunere surpriză pentru Nicușor Dan. Unde va avea loc dezbaterea finală din campanie

de:
07 sept. 2020
1 Afișari
Firea, propunere surpriză pentru Nicușor Dan. Unde va avea loc dezbaterea finală din campanie

„În cadrul dezbaterii – pe care abia o aştept – de final de campanie împreună cu candidatul de dreapta şi cu celălalt candidat de dreapta, domnul Băsescu, şi cu celălalt candidat tot de dreapta, domnul Tăriceanu, deci, cu cei trei candidaţi de dreapta şi de dreapta, când ne vom întâlni toţi patru în ultima săptămână, şi eu propun ca şi locaţie de desfăşurare o autobază STB, ca să fim şi noi acolo cu 11.000 de bucureşteni, să le spună candidaţilor cum şi-au bătut ei joc de Societatea de Transport Bucureşti, cei care au avut ocazia să facă ceva bun la un moment dat şi nu au făcut şi de asemenea să spună cum vor tăia ei subvenţia pentru transportul public în comun, pentru că aşa au anunţat, eu am înregistrările”, a declarat Firea în şedinţa de luni a CGMB.

Ea a spus că Nicuşor Dan, candidatul susţinut de PNL şi USR PLUS la Primăria Capitalei, nu mai poate da înapoi.

„Degeaba a ieşit ieri candidatul de dreapta să spună că nu e aşa, că noi avem înregistrările în care a spus că în cazul (…) în care ajunge aici, la Primărie, primul lucru – elimină subvenţiile, deci asta înseamnă că un bilet de transport public în comun nu va mai costa 1,3 lei, ci 6 lei, deci eu acolo vreau o dezbatere cu toată dreapta din Bucureşti (…) şi mai am o idee de locaţie, aş vrea să mergem şi la Termoenergetica, cu aproape 4.000 de angajaţi, şi să le spunem de ce PNL-ul a falimentat RADET-ul cu primul de pe listă acum al PNL-ului care trebuie votat, e bun de votat, că e priceput la falimente şi e toată ziua cu falimentele şi cu voucherele”, a afirmat Firea.

Ea a mai spus că de la „primarul voucher” la „premierul voucher” nu au trecut decât 4 ani. „Aştept drept de proprietate din partea premierului, că mi-a furat porecla şi acţiunea. Deci, de la primarul voucher la premierul voucher, care a anunţat că dă şi el vouchere, nu au trecut decât 4 ani”, a adăugat Firea.

Nicuşor Dan, candidat la Primăria Capitalei, a reiterat, luni, într-o conferinţă de presă, invitaţia făcută primarului general de a participa la trei dezbateri în perioada campaniei electorale, pentru a discuta despre proiectele Capitalei.

Cookies