ARHIVA B365

Firea: Nu umblu după alianţe electorale care pun interesul politic mai presus de interesul oamenilor

„Nu umblu după alianţe electorale care pun interesul politic mai presus de interesul oamenilor. Pe cei care gândesc la fel îi aştept lângă mine. Să fim împreună Alianţa: FIREA pentru OAMENI. FIREA OAMENILOR”, a scris primarul Capitalei, joi, pe pagina sa de Facebook.

Ea arată că „în aceste zile se fac şi se desfac alianţe politice electorale”. „De dreapta, de stânga, de oricare. Se întâlnesc politicieni şi negociază. Diverse: posturi, calendare de alegeri, strategii. Este uitat esenţialul! Esenţialul îl reprezintă oamenii. Viaţa lor. Trăirile lor. Nevoile lor. Problemele şi îngrijorările lor. Ce îi bucură, ce speră, ce aşteaptă. Ce iubesc, ce nu. De aceea, le răspund aici şi definitiv tuturor celor care mă întreabă ‘dumneavoastră cu cine vă aliaţi, ca să câştigaţi?’. Mă aliez doar cu oamenii. Este singura legătură care contează. Singura care merită orice efort, orice sacrificiu”, susţine Gabriela Firea.

 Ea subliniază că „important este să vrei şi să poţi să faci, pentru oameni, nu în avantajul tău”.

„Pot şi vreau să fac în continuare cât mai multe pentru oameni. Partenerii mei sunt bucureştenii, nu politicienii de conjunctură. (…) Repet, îmi doresc o singură alianţă, ca şi până acum. Nu umblu după alianţe electorale care pun interesul politic mai presus de interesul oamenilor”, mai scrie primarul Capitalei.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button