ARHIVA B365

Firea, la reuniunea Asociaţiei Municipiilor din România. Întâlnire la Guvern cu Dăncilă

Primarul General, Gabriela Firea, va fi prezentă astăzi, alături de preşedintele AMR şi primarul sectorului 3 Robert Negoiţă, dar şi de primarii municipiilor din ţară, la ora 13.00, la reuniunea Asociaţiei Municipiilor din România.

De la ora 15.00, Gabriela Firea şi Robert Negoiţă vor participa, la Guvern, la o întâlnire cu premierul Viorica Dancilă, cu ministrul Finanţelor, Eugen Orlando Teodorovici, şi cu primarii municipiilor din România, anunţă Primăria Capitalei.

Este prima apariţie publică a Gabrielei Firea după mai mult de o lună de zile. În 13 ianuarie, ea anunţa, pe contul de Facebook, că a fost bolnavă şi le mulţumea medicilor de la spitalele Cantacuzino şi Colentina pentru că au pus-o pe picioare.

Luni, primarii de municipii din România acuzau Guvernul de lipsă de transparenţă în construcţia bugetului pentru anul 2019 şi afirmau că este pentru prima dată când nu au fost consultaţi, ba mai mult, solicitările lor privind dialogul au fost refuzate. Primarii acuzau că au aflat din presă că bugetul ar urma să fie aprobat până joi, fără ca problema banilor alocaţi Unităţilor Administrativ Teritoriale (UAT) să fie dezbătută. Asociaţia Municipiilor din România solicita o întâlnire urgentă cu Viorica Dăncilă şi o invita la şedinţa Comitetului Director, convocată pentru marţi.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button