Firea îl acuză pe Orban de abuz de putere: Condamn cu fermitate atitudine imorală, periculoasă

de:
18 aug. 2020
0 Afișari
Firea îl acuză pe Orban de abuz de putere: Condamn cu fermitate atitudine imorală, periculoasă

„Domnule Premier, incetati sa-i mai jigniti pe bucuresteni! Ceea ce ati facut azi, se numeste abuz de putere! Autostrada de Centură a Capitalei, de care nu v-a pasat nici ca premier, nici ca ministru al transporturilor, nici ca viceprimar, a devenit monedă de schimb a Guvernul PNL Orban pentru votul bucureștenilor!

După ce ati blocat sistematic Autostrada de Centură a Bucureștiului, așa cum a încercat să blocheze toate proiectele vitale ale Capitalei, Guvernul PNL si-a dat arama pe față: recunoaște că decide alocările din fonduri publice strict pe criterii politice.

Mai exact, banii se dau în funcție de carnetul de partid!

Interesele cetățenilor, așteptările bucureștenilor nu au niciun fel de importanță câtă vreme nu servesc scopului politic și electoral al Guvernului liberal și candidaților pe care îi susține.

Autostrada de Centură a Capitalei, proiect esențial pentru un trafic civilizat în București, a fost blocat, amânat și pus în așteptare până astăzi când, cu mare fast prim-ministrul și ministrul Transporturilor au anunțat deschiderea oficială a sectorului Sud, lotul 2.

Lipsit de orice scrupule și presat de interesele electorale ale aliaților, premierul Orban folosește acest proiect ca monedă de schimb pentru votul bucureștenilor și anunță că Autostrada 0 se va finaliza dacă va fi ales primar candidatul alianței.

Altfel spus, banii publici de la bugetul de stat sunt direcționați preferențial doar pentru a urma și susține interesele politice și electorale.

De ce A0 nu a fost până acum pe lista priorităților acestui Guvern? Ce se va întâmpla cu acest proiect dacă bucureștenii „vor îndrăzni” să voteze altfel decât le cere domnul Orban? Va rămâne blocat în continuare?

Condamn cu fermitate atitudine imorală, periculoasă, care dovedește încă o dată lipsa de respect a Guvernului PNL Ludovic Orban față de resursele publice și față de oameni.

Încetați șantajul politic, domnule Orban!

Și, mai ales, încetați să jigniți inteligența cetățenilor, de care vă amintiți doar în preajma alegerilor!”, scrie Gabriela Firea pe Facebook.

Cookies