Firea: Ieri au oprit apa caldă în jumătate din Capitală. Am depus plângere penală

de:
28 mai 2019
0 Afișari
Firea: Ieri au oprit apa caldă în jumătate din Capitală. Am depus plângere penală

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat marţi că premierul Viorica Dăncilă i-a promis că la prima rectificare bugetară se va remedia problema privind subvenţiile pentru transport, termoficare şi spitale în Bucureşti.

„Am avut o discuţie cu premierul, am stabilit să ne vedem zilele următoare şi la Guvern. I-am spus care sunt urgenţele pentru Capitală, şi anume, în primul rând, la finalul anului trecut ni s-a tăiat o sumă consistentă care ne pune în situaţia de a nu reuşi să plătim subvenţiile la transport, la termoficare şi spitalele din Capitală. Mi-a promis că va discuta cu reprezentanţii Guvernului şi se va remedia această situaţie în favoarea bucureştenilor la prima rectificare bugetară”, a spus Firea, la Palatul Parlamentului, după întâlnirea pe care a avut-o cu premierul.

Ea a adăugat că a discutat cu Dăncilă şi despre situaţia privind termoficarea, unificarea RADET cu ELCEN, pentru ca bucureştenii să nu mai aibă problema apei calde şi a căldurii.

„Mi-a spus, de asemenea, că se va implica pentru rezolvarea acestei probleme care trenează de câţiva ani de zile şi care a fost blocată anul trecut. Noi eram pe cale să rezolvăm şi această situaţie. Am discutat şi alte probleme curente ale Primăriei Capitalei”, a afirmat Firea.

„Ieri au oprit apa caldă în jumătate din Bucureşti, sectoarele 2, 3, 4. Am făcut plângere penală pentru cei care au luat această decizie, pentru că apa caldă trebuie să se distribuie continuu”, a declarat Gabriela Firea.

Primarul general al Capitalei a dat vina pe Elcen, precizând că a oprit apa caldă, fără a informa conducerea RADET.

„În premieră, Elcen a oprit apa, fără să informeze conducerea RADET. Cred că e un sabotaj la nivelul cetăţenilor. Vreau să îi spun şi doamnei premier, că nu e normal”, a mai spus Gabriela Firea.

Primarul general Gabriela Firea a venit luni la Parlament să discute cu premierul Viorica Dăncilă, spunând că vrea să o anunţe ce probleme are Primăria Capitalei, multe generate de tăierile de buget.

Cookies