Firea: Este posibil să se amâne alegerile locale și cele parlamentare pentru anul viitor

de:
30 iun. 2020
1 Afișari
Firea: Este posibil să se amâne alegerile locale și cele parlamentare pentru anul viitor

„Ne apropiem cu pași repezi de perioada alegerilor, în cazul în care se organizează pentru că viața politică este atât de fluctuantă și de imprevizibilă de foarte multe ori, încât ne putem aștepta să se anunțe că nu vor mai avea loc alegeri locale anul acesta și se vor transfera pentru anul viitor atât alegerile locale, cât și cele parlamentare. Eu mă aștept la absolut orice (…) Nu sunt speculații, sunt aspectele pe care le discutăm în ședințele pe care le avem, informațiile pe care ni le transmite președintele partidului, Marcel Ciolacu, probabil din discuțiile la nivel înalt care au loc în această perioadă și în mai multe ședințe de Comitet Executiv ne-a spus că este posibil, în funcție de evoluția pandemiei, să se amâne inclusiv alegerile locale, cât și cele parlamentare, pentru primăvara anului viitor. Nu a anunțat această informație cu certitudine, ci cu un grad de probabilitate”, a declarat Firea.

Liderul interimar PSD Marcel Ciolacu a afirmat, tot duminică seară, la România TV, că PNL va face tot ce ține de el ca să se amâne alegerile.

Majoritatea partidelor ar vrea să se organizeze alegerile locale pe 27 septembrie, iar alegerile locale să se țină la termen în decembrie.

Cookies