Firea: Dragnea le spunea unor miniştri să nu mă ajute cu transferul Centurii Capitalei la Primărie

de:
03 sept. 2018
0 Afișari
Firea: Dragnea le spunea unor miniştri să nu mă ajute cu transferul Centurii Capitalei la Primărie

„Sunt miniştri care au venit şi mi-au spus, după ce nu au mai ocupat acea funcţie, că în şedinţe se spunea că trebuie să fie ajutat primarul general, că am promis cu toţii să facem lucruri bune, dar după aceea domnul Dragnea le spunea să nu mă ajute. Nici să transfere centura Capitalei la primărie, şi nu s-a transferat nici în ziua de azi, iar noi nu reuşim să răzbim în această problemă a traficului, şi sunt lăsată intenţionat să mă zbat de una singură, nici transferul RADET-ELCEN. Noi am transferat 300 de milioane de euro la compania municipală pentru cumpărarea creanţelor ELCEN. Nici în ziua de azi nu s-au făcut documentele, toate CET-urile s-au transferat gratuit la primării, dar la noi nici cu bani nu s-a încheiat acest proces şi avem numai beţe-n roate”, a declarat duminică seară Gabriela Firea, la ROMANIA TV.

Primarul Capitalei acuză că a fost blocată intenţionat de la început cu proiectele pentru Bucureşti şi nu a fost lăsată să realizeze proiecte mai mari, ca să nu crească în sondaje şi să nu aibă pretenţia să preia partidul sau să candideze la alegerile prezidenţiale, scrie News.ro.

„Eu voi continua toate proiectele de la PMB, voi continua să spun ceea ce este adevărat, că am fost blocată intenţionat încă de la nceput cu marile proiecte, că s-a spus ca eu să fac proiecte mici, la nivel de primărie, cu bugetul primăriei, să nu cresc prea mult în sondaje, să nu am pretenţia să candidez la prezidenţiale sau să preiau partidul”, a susţinut Firea.

Ea a amintit episodul cu huiduielile de pe Arena Naţională, când i-a acordat titlul de cetăţean de onoare Simonei Halep. Atunci, oamenii de pe stadion au huiduit-o pe Firea şi au aplaudat-o pe Halep, însă pe paginile de Facebook ale filialelor judeţene ale PSD a fost distribuit un colaj în care lucrurile erau prezentate în mod fals, cum că spectatorii prezentaţi pe stadion ar fi huiduit-o pe sportivă. Firea a spus că acel colaj a fost distribuit pe reţelele de socializare cu acordul lui Liviu Dragnea, căruia i-ar fi convenit ca ea să aibă de suferit şi să fie pusă într-o lumină proastă.

„Vă mai amintiţi episodul de pe Arena Naţională? Vă mai amintiţi acel colaj transmis pe Facebook? Acel colaj a fost transmis intenţionat cu acordul domnului Dragnea, pentru ca eu să am şi mai mult de suferit. S-a pus gaz pe foc, s-a făcut totul pentru că acel scandal care îi convenea lui Dragnea să se perpetueze şi eu să fiu pusă în imagine negativă în faţa românilor. Am spus să se scoată imediat acel colaj pentru că nu este un mod corect de comunicare”, a relatat Gabriela Firea.

Cookies