Firea bagă bățul prin gard în ograda lui Nicușor: Sunt în continuare probleme cu apa caldă şi căldura

03 dec. 2020
42 Afișari
Firea bagă bățul prin gard în ograda lui Nicușor: Sunt în continuare probleme cu apa caldă şi căldura

Gabriela Firea, fost primar al Bucureștiului, îl atacă pe Nicușor Dan, actualul edil, explicând că în București sunt în continuare probleme cu apa caldă și căldura. Atacul Firii este unul cu iz electoral, mai ales că fosta primă Doamnă a Capitalei este prima pe liste pentru un post de senator de București.

Prim-vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea, a declarat joi că în Bucureşti sunt în continuare probleme cu apa caldă şi căldura, deşi în campania electorală pentru alegerile locale s-a spus că, dacă va câştiga candidatul „dreptei unite”, de pe data de 28 septembrie acest lucru nu se va mai întâmpla.

„În campania pentru alegerile locale s-a spus că, dacă va câştiga primarul dreptei unite, de pe data de 28 septembrie în Bucureşti va fi şi apă caldă şi căldură fără niciun fel de întrerupere. Vă rog frumos să îi întrebaţi pe bucureşteni. Eu vin acum de pe teren, vin din stradă, vin dintre oameni. În Sectorul 2, în Sectorul 5, în Sectorul 6 sunt în continuare probleme cu apa caldă şi căldura. În celelalte sectoare au fost dificultăţi zilele anterioare. De ce acum, special în acest moment, CET Grozăveşti, care aparţine de ELCEN, deci de Guvernul României, nu funcţionează la capacitatea necesară care să fie corelată şi cu temperatura de afară? Ce face primarul? Nimic. Taie panglici şi confiscă munca anterioarei echipe administrative. Ce face ministrul Energiei? Nimic. Nici măcar cu măştile neconforme nu a făcut nimic. Ce a făcut premierul Orban? Nimic. Şi premierul şi primarul dreptei nu fac altceva decât poze de campanie electorală şi le transmit românilor să mai aibă puţintică răbdare”, a spus Firea la o conferinţă de presă.

El a adăugat că „după păcăleala de la locale”, acum au venit „celelalte minciuni din campania pentru alegerile parlamentare, în care, de asemenea, li se promite românilor un trai mai bun peste noapte”.

„Eu îi rog pe toţi cetăţenii din România să nu mai creadă aceste manipulări ale Guvernului, ale PNL, să nu mai creadă aceste gogoşi electorale, să fie realişti, să facă diferenţa între oamenii cu adevărat pregătiţi, oamenii cu adevărat oneşti, oamenii care atunci când au fost la guvernare au adus bunăstare, şi mă refer la echipa social-democrată, şi oamenii care au adus întotdeauna austeritatea în ţară, şi mă refer în special la partidele de dreapta în frunte cu PNL”, a afirmat Firea. A

Cookies