ȘTIRI

Firea anunţă închiderea Arenei Naţionale pentru două-trei luni, pentru refacerea gazonului

„Cu Arena Naţională se întâmplă că noi aveam un contract care funcţiona foarte bine, un contract legal, un contract foarte bine fundamentat juridic, prin care unul dintre cluburile care închiria cel mai des Arena Naţională în vederea organizării de competiţii sportive, pe un contract de barter, achita contravaloarea mentenanţei gazonului. O gazetă de sport, care şi-a încheiat subiectele sportive, ne-a făcut plângere la DNA. DNA a început o investigaţie in rem, s-a suspendat acel contract. Deci am rămas fără contractul de mentenanţă a gazonului”, a precizat Firea.

Ea a spus că atunci când se desfăşura acest contract gazonul îndeplinea condiţiile cerute la standar de europene.

Firea a precizat că a urmat o procedură de licitaţie, care a durat.

„Având în vedere starea precară a gazonului de pe Arena Naţională, pe care a văzut-o toată lumea, că nu mai este niciun secret, numai că lumea nu ştie în ce situaţie ne aflăm, că DNA se ocupă de gazonul de pe Arena Naţională, am luat hotărârea de a închide Arena Naţională pentru toate competiţiile sportive şi de altă natură, pe toată perioada remedierii gazonului de pe Arena Naţională. Societatea care se ocupă în acest moment consideră că în două-trei luni de zile gazonul va fi adus la o stare în care putem să spunem că se vor putea desfăşura competiţii sportive sau de altă natură, fără dificultăţi”, a anunţat primarul Capitalei.

Fotbaliştii mai multor echipe, FCSB, Dinamo, dar şi Astra s-au plâns de starea gazonului de pe Arena Naţională, după meciurile disputate în Liga I. FCSB dispută cele mai multe meciuri pe Arena Naţională, iar în acest an mai are trei partide „pe teren propriu”, pe care cel mai probabil le va juca la Voluntari.

 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button