Firea: Am vrut să fac un bine partidului, dar nu se poate cu forța

de:
23 iul. 2019
0 Afișari
Firea: Am vrut să fac un bine partidului, dar nu se poate cu forța

 

Vicepreședintele PSD Gabriela Firea a declarat marți, la sosirea la ședința conducerii partidului în care ar trebui stabilit candidatul la prezidențiale, că ea a vrut să facă un bine partidului prin faptul că s-a oferit să candideze pentru Palatul Cotroceni, dar a subliniat că dacă partidul nbu o vrea, se va resemna cu decizia.

„Bine cu forța nu se poate face. Am vrut să fac un bine pentru partid, dacă colegii mei nu acceptă această variantă nu pot decât să accept votul de la CEx. Eu voi spune colegilor mei cum văd eu lucrurile și care sunt atuurile mele. Firește, normal ar fi fost să avem o alianță cu ALDE și pro România. Eu nu pot să impun ceva colegilor mei. Dacă ei nu cred acum în această variantă, și ei își vor asuma rezultaul votului la alegerile prezidențiale”, a declarat Gabriela Firea.

Conducerea PSD se reuneşte azi pentru a decide candidatul partidului la alegerile prezidenţiale, care urmează să fie validat de Congresul programat pe 3 august. Viorica Dăncilă a anunțat că va candida „dacă partidul i-o cere”, în timp ce Gabriela Firea își dorește nominalizarea, în ciuda lipsei de susținere în rândul baronilor locali care compun Comitetul Executiv.

Cookies