Firea a făcut ochii roată și azi s-a oprit la Cîțu. Ce i-a zis lui Nicușor Dan e alint

19 feb. 2021
297 Afișari
Firea a făcut ochii roată și azi s-a oprit la Cîțu. Ce i-a zis lui Nicușor Dan e alint

Ziua și atacul la adresa cuiva pentru Gabriela Firea. Senatoarea PSD l-a luat în vizor, de aceată dată, pe premierul Florin Cîțu,numindu-l pe acesta comunist.

Gabriela Firea chiar e rea. Fostul primar al București a lansat un nou atac, pe Facebook. De această dată victimă i-a căzut premierul Florin Cîţu, pe care îl compară cu comuniştii.

Mai mult, senatoarea PSD îi acuză pe liberali că vor să politizeze funcțiile din statul român prin diverse modalități, dând exemplul angajatei de la Apele Române sau votul pe deblocarea angajărilor la stat.

”Premierul Florin Cîțu mai are, probabil, de angajat chelnerițe la Ape și foste miss la spitale, altfel nu se explică de ce vrea să scape de înalții funcționari publici care sunt secretari generali și directori în instituțiile de stat.

Tocmai că posturile de înalți funcționari au fost depolitizate pentru a profesionaliza aparatul de stat, iar Cîțu vrea să revină la numirea de politruci fără experiență în domeniu!

Sau, precum comuniștii, vrea să aplice politica rotației de cadre, azi ești jurist, mâine economist, poimâine paznic! Dar care ar fi logica, în loc să ai oameni specializați pe un anumit domeniu, de ce să ai oameni care să știe puțin, adică nimic, din toate domeniile!?

Și în vreme ce amenință cu tăieri de venituri și disponibilizări, liberalii au votat în Comisia de Muncă a Camerei Deputaților deblocarea angajărilor la stat! S-a lăudat cu asta chiar fostul ministrul al Muncii, Violeta Alexandru, acum deputat.

O altă dovadă că liberalii vor, de fapt, să își angajeze politrucii de la partid și să dea afară funcționarii apolitici și specializați! Adică exact ca în cazul chelneriței de la Ape!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Gabriela Firea s-a certat și cu Nicușor Dan sau cu Clotilde Armand

Luna trecută, fostul edil al Bucureștiului a lansat o serie de atacuri la adresa lui Nicușor Dan, iar luna aceasta s-a certat cu Clotilde Armand, luând în colimator apoi Guvernul.

Și, zilele nu au intrat în sac! Mai sunt 9 din acestă lună și, apoi, încă zece luni din acest an…

Cookies