ȘTIRI

Finul lui Becali, Nae Niculae, ucis pe loc, intr-o masina lovita de tren, in Nordul Capitalei. VIDEO

Accidentul rutier a avut loc pe Şoseaua Petricani, la calea ferată spre Pipera. În mașină  se afla Nae Niculae, patronul F.C. Ștefănești, considerat regele imobiliarelor din Ilfov. În urma impactului, mașina acestuia a fost târâtă de trenul Interegio circa 500 de metri, fiind distrusă în proporție de 90%.

Trenul circula cu 110 km/ oră pe traseul București-Constanța și, în zona accidentului, există mai multe semnale și două bariere care îi avertizează pe șoferi, dar și semnale luminoase, pe care Niculae le-a ignorat. Potrivit primelor informaţii, el s-ar fi grăbit să treacă, așa că a depăşit o coloană de maşini oprite la barieră și, conform mecanicului Viorel Iordache, ar fi pătruns printre cumpenele barierelor.

Bărbatul a decedat pe loc, informează România Tv. Conform reprezentantului ISU București, Adrian Marin, nu există alte victime. 

La fața locului se află un echipaj de stingerea incendiilor și o masină de descarcerare. Pompierii încearcă să scoată maşina de pe şine. Circulaţia rutieră în zona producerii accidentului nu a fost oprită, dar traficul a fost îngreunat.
 
Nae Niculae este naşul de cununie al lui Adrian Minune şi cumătrul primarului din Buşteni. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button