FineStore.ro te ajută să alegi cadoul perfect pentru cei dragi (P)

21 dec. 2020
15 Afișari
FineStore.ro te ajută să alegi cadoul perfect pentru cei dragi (P)

Craciunul bate la usa si toti ne dorim sa le oferim celor pe care ii iubim daruri de care sa se bucure si pe care sa le aprecieze.

Specialistii FineStore.ro stiu foarte bine sa puna la un loc produse care bucura simturile si pe care oricine le apreciaza si au pregatit cosuri cadou cu bauturi fine, delicatese, ciocolata, cozonac, produse cosmetice, decoratiuni, accesorii, combinate ingenios si ambalate elegant in cosuri sau cufere de lemn, numai bune de asezat sub brad.

Cadouri inspirate pentru cei dragi

Familia merita tot ce e mai bun, iar cosul Peak of Christmas Gift este un cadou ales, menit sa rasfete simturile celor pe care ii iubiti. Pachetul contine o sticla de whisky Chivas Regal de 12 ani, panettone cu stafide si coaja de portocala, o cutie de cafea aromata, bomboane, ciocolata, praline si o cutie de fursecuri daneze. O selectie de produse fine, alent alese, care sa bucure simturile celor carora alegeti sa le oferiti acest dar deosebit. Adaugati o felicitare de Craciun cu ganduri bune si darul este numai bun de asezat sub brad!

Daca sunteti in cautarea unui cadou complex, care sa satisfaca toate gusturile si sa contina si arome dulci, si sarate, si amarui, dar si fresh, cosul Premiun State Of Mind este o alegere cu care nu aveti cum sa dati gres! Cosul contine o sticla de sampanie Veuve Clicquout, panetonne cu stafide si coaja de portocala, o cutie de cafea arabica puternica si aromata, trufe de ciocolata cu unt si caramel sarat, miere naturala, terina de gasca, terina de fazan cu stafide si o selectie de ciocolata si praline fine, toate ambalate cat se poate de elegant. Surprindeti-va nasii sau socrii cu acest cos cadou sau oferiti-l oricui vreti sa ii transmiteti aprecierea si respectul vostru, printr-o selectie de produse de calitate!

Comanda online si scapa de griji!

FineStore.ro este cel mai mare magazin online de bauturi alcoolice si are in oferta brand-uri precum: Vertigo, Dictador, Mozart, San Martino si multe altele, de la bauturi alcoolice de tot felul, pana la cafea, ceai si cosuri cadou. Preturile sunt mai mici decat in magazinele fizice, iar livrarea este gratuita pentru comenzile de peste 199 de lei. Comandati produsele preferate, iar acestea ajung la voi in una-doua zile lucratoare. Daca ati lasat acest detaliu pe ultima suta de metri, inca mai puteti comanda asa incat produsele sa ajunga la voi inainte de Sarbatori. Spor la cumparaturi si Sarbatori Fericite!

Cookies