Finaliştii Românii au Talent, workshop de dans la Bucureşti. FOTO

de:
18 iun. 2013
1 afișări
Finaliştii Românii au Talent, workshop de dans la Bucureşti. FOTO

Acest workshop de dans face parte dintr-un turneu naţional intitulat the „WU Tour”, care a poposit prin şcolile de dans din: Iaşi, Galaţi, Braşov, Suceava, Constanţa. Turneul s-a încheiat cu workshopul de la Bucureşti, intitulat „The HomeComing”.

Cei 5 coregrafi ai trupei „WhoGonStopUs”, Bulina, Fofo, Freek, Papu şi Smiley au susţinut câte un dance class în stil propriu, oferindu-le participanţilor şansa de a combina mai multe stiluri de dans adaptate la diferite genuri muzicale. Coregrafii au fost inspiraţi atât de piese celebre la nivel internaţional precum, „Destiny’s Child – Independent Women” sau „Chris Brown – Don’t wake me up”, cât şi de hituri româneşti precum,”Puya – Maidanez”, scrie romanialibera.ro.

La eveniment au participat peste 30 de dansatori de toate vârstele, dornici să înveţe noi tehnici de dans şi coregrafii inedite. În cele 2 zile de training intens, sala de dans de la Moty Dance Studio s-a transformat într-o scenă a distracţiei, a socializării şi a evoluţiei. Coregrafii s-au arătat impresionaţi de atmosfera creată în sală, de receptivitatea şi de pasiunea pentru dans a participanţilor.

Cookies