BAZAR

SEMIFINALA X FACTOR,AZI VINERI, 19 DECEMBRIE. Cine va pleca acasă cu cei 100.000 de euro

SEMIFINALA X FACTOR, AZI, VINERI, 19 DECEMBRIE. În această seară, cei şase semifinalişti au ultima şansă să demonstreze că merită să ocupe un loc în finala super show-ului şi, de ce nu, să plece acasă cu marele premiu în valoare de 100 000 de euro. Au venit la audițiile în fața juriului mai temători sau mai încrezători, iar jumătatea de an care a trecut peste ei de când au devenit parte a fenomenului „X Factor” i-a schimbat radical, scrie xfactor.a1.ro.

SEMIFINALA X FACTOR, AZI, VINERI, 19 DECEMBRIE. Cu emoţii mai mari ca oricând, Adina Răducan, Sergiu Braga, Alexandra Crişan, Nicoleta Nucă, Alessio Paddeu şi Trupa 69 vor performa în această seară în faţă milioanelor de telespectatori, care îi vor trimite pe patru dintre ei în marea finală din 26 decemebrie.

Mai emoţionaţi ca oricând, semifinaliştii cântă în această seară cu vedete de renume de la noi. „Repet de dimineaţa până seara, iar ieri am avut ocazia să repet cu Daniel Buzdugan, cel care îmi va fi alături în această seară. Îmi place mult, e un tip foarte deschis şi foarte carismatic, iar momentul nostru o să fie unul cu totul şi cu totul special, cum nu a mai avut acest concurs”, a povestit Adina Răducan. Tot micuţa concurentă din categoria lui Horia Brenciu a povestit că are şi un ritual special înainte de a intra pe scenă: „De fieare dată îmi fac zece cruci şi spun Tatăl nostru înainte să intru pe scenă!”.

SEMIFINALA X FACTOR, VINERI, 19 DECEMBRIE. Sergiu Braga povesteşte că a venit la „X Factor” tocmai pentru a demonstra ceva: „Vreau ca lumea să mă vadă aşa cum sunt, ăsta sunt eu, un băiat pasionat de motoare, un motociclist înrăit care are şi această latură sensibilă, artistică. Vreau ca lumea să vadă că noi, cei care iubim adrenalina nu suntem neapărat doar nişte <

SEMIFINALA X FACTOR, VINERI, 19 DECEMBRIE. Emoţii puternice resimte şi Nicoleta Nucă, frumoasa brunetă din categoria lui Ştefan Bănică: „Rămânem tot mai puţini şi pregătim fiecare moment ca şi cum ar fi ultima noastră şansă pe scena concursului. Îmi doresc să nu ne lăsăm descurajaţi de nimeni şi de nimic, mai ales că doi dintre noi vor părăsi oricum concursul în această seară”, a povestit Nicoleta. Cu Florin Ristei, câştigătorul de anul trecut al concursului şi partenerul ei de scenă în această, Nicoleta se ştie încă de la audiţii: „Ne înţelegem foarte bine, sunt foarte asemănători, când urcăm pe scenă ne trasnformăm pur şi simplu. Sper să am norocul lui, iar duetul nostru să îmi poarte noroc!”, a mai spus bruneta.

SEMIFINALA X FACTOR, VINERI, 19 DECEMBRIE. Alexandra Crişan, cealaltă concurentă din categoria rock-starului Bănică încearcă pe cât posibil să îşi tempereze trăirile: „Nu simt că e gală până în secunda în care am urcat pe scenă. În această seară voi avea un moment foarte special cu CRBL, pe care abia aştept să îl descoperiţi”, a mai povestit Alexandra, care spune despre ea că şi-a făcut o mulţime de prieteni în concurs, fiind o fire foarte lipicioasă.

Maria, colega lui Cocoon Kills din Trupa 69, recunoaşte că trăieşte cele mai crunte momente înainte de gale. „Sunt panicată toată, abia reuşesc să mă adun. Prima gală a fost cea mai grea, dar uşor uşor încep să mă adun. Am învăţat să mă agăţ de orice, de la ţinută, lumini, oameni, pentru a deveni altcineva atunci când sunt pe scenă”, a povestit Maria. Despre Dragoş Udilă, fost finalist „X Factor”, alături de care ea şi Cocoon vor performa în această seară, Maria spune: „Ne place enorm, are o energie incredibilă, pe care ne-a trasnmis-o şi nouă şi de care chiar aveam nevoie. E cea mai potrivită persoană cu care am fi putut cânta!”. Cocoon spune că înseamnă foarte mult pentru el că a ajuns până în semifinală: „Înseamnă mult, dar nu destul de mult. Se poate finala şi, de ce nu, marele premiu”. Experienţa „X Factor” l-a schimbat mult: „Am mai multă încredere în mine şi în mediul ăsta. Ne dorim foarte mutl să ajungem în finală şi să rescriem istoria acestui concurs, fiind primul grup cu un astfel de parcurs”, a mai povestit Cocoon.

SEMIFINALA X FACTOR, VINERI, 19 DECEMBRIE. Alessio Paddeu sau asul din mâneca divei Delia spune despre experienţa „X Factor”: „Sunt foarte emoționat, este prima semifinală pe care o trăiesc, dar cel mai mult mă bucură faptul că am ajuns până aici datorită unui popor care nu e al meu, dar care a rezonat cu muzica mea. Acest consens al publicului român care m-a adus în această etapă, faptul că le-am plăcut românilor și că ei m-au apreciat, deși nu mă cunosc, este pentru mine cea mai mare satisfacție. Mi-ar plăcea foarte mult să pot închide un cerc, iar asta nu înseamnă neapărat să câștig concursul, ci să ajung în finală. Cred că tot ce am început în vară s-ar închide frumos, perfect, cu un decembrie care să mă găsească în finala X Factor”, a declarat Alessio, care spune că acest concurs i-a dat o lecţie, la propriu: „am învățat cum te poți poziționa ca artist pe o piață care nu e a ta!”


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button