FINALA X FACTOR, SEZONUL 5, AZI, DUMINICĂ. Cine vor fi CÂȘTIGĂTORII la FINALA X FACTOR

de:
27 dec. 2015
0 Afișari
FINALA X FACTOR, SEZONUL 5, AZI, DUMINICĂ. Cine vor fi CÂȘTIGĂTORII la FINALA X FACTOR

FINALA X FACTOR, SEZONUL 5, AZI, DUMINICĂ: Finaliștii X FACTOR 2015 sunt grupurile Bravissimo (foto) și B52, antrenate de Horia Brenciu, şi Xenia Chitoroagă şi Florin Răduţă, ambii din grupa de „copii” a lui Ştefan Bănică.

Delia a rămas fără niciun concurent, Anastasia Ursu şi Andrei Ioniţă fiind eliminaţi prin votul publicului, la fel ca Endy Glikman, din echipa lui Bănică.

Delia şi Horia Brenciu au intrat în semifinale cu câte doi concurenţi, iar Ştefan Bănică a avut trei puşti în penultimul act al show-ului de talente, după ce un concurent a fost trimis de public direct în galele live.

Finala X FACTOR are loc duminică, atunci urmând să fie desemnat câştigătorul sezonului 5.
Ediţia specială din seara de Crăciun a avut şi un moment foarte emoţionant. Pe scena de la X Factor a fost invitat să cânte Gabriel Cotabiţă.

X FACTOR 2015 FINALIȘTI. Ediţia specială din seara de Crăciun a avut şi un moment foarte emoţionant. Pe scena de la X Factor a fost invitat să cânte Gabriel Cotabiţă, artist care a trecut în acest an prin momente extrem de grele, fiind la un pas de moarte după un accident vascular suferit în luna mai, în timp ce se afla la o sală de forţă.

X FACTOR 2015 FINALIȘTI. Gabriel Cotabiţă a ridicat publicul şi juraţii în picioare cu piesa „Noapte albastră”, una dintre piesele sale emblematice.

 

Cookies