BAZAR

FINALA VOCEA ROMÂNIEI. Cum sunt cotați la casele de pariuri concurenţii din FINALA VOCEA ROMÂNIEI

FINALA VOCEA ROMÂNIEI 2014.  Alaturi de David Bisbal, un nume celebru in industria muzicala latino la nivel international, vor mai urca pe scena Inna – o voce 100% romaneasca care a castigat inimile oamenilor din intreaga lume si Mihai Chitu – castigatorul marelui trofeu Vocea Romaniei in sezonul precedent.

Tiberiu Albu este favoritul caselor de pariuri cu o cotă de 2.00, urmat de Maria Hojda, cu 3.80. Aliona Munteanu, cota 4.50, şi Andra Dimitriu, cotă 5.00, pot fi marile surprize.

FINALA VOCEA ROMÂNIEI 2014.  Alexandra (Anda) Dimitriu a fost preferata publicului din echipa lui Marius Moga. Acesta a primit 52,5 % din voturile exprimate vineri seară, devansând-o pe Brigitta Balogh.

“Ai ceva în plus față de alți concurenți: faptul că acoperi cu emoție ceea ce cânți”, i-a spus Tudor Chirilă Andei după prestația din semifinală.

Anda a cântat vineri prima sa piesă în limba română, ”Spune-mi” din repertoriul Monicăi Anghel.

Alexandra Dimitriu are 25 de ani și a debutat în muzică când avea doar 6 ani, prin participarea la Tip Top Minitop. Ajunsă la maturitate, cariera sa a luat o turnură neașteptată din cauza unor probleme de sănătate, ce i-au impus dificultăți în urmarea drumului său în muzică. Recent s-a mutat, însă, în București și a reluat activitatea artistică, având deja în portofoliu colaborări cu Pacha Man și Vescan.

FINALA VOCEA ROMÂNIEI 2014.  Aliona Munteanu a fost votată de 68% dintre cei care și-au exprima susținerea pentru echipaSmiley, reprezentanta Republicii Moldova avansând spre finala concursului. La aflarea voturilor, colegul său de echipă, Gelu Graur, i-a transmis mult succes.

“Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în mine și m-au votat și lui Smiley, care e un antrenor extraordinar”, a declarat Aliona Munteanu.

Aliona Munteanu are 25 de ani și a reprezentat Republica Moldova la Eurovision 2013. Nu își mai amintește exact când a început să cânte, dar știe cu certitudine că mama sa i-a insuflat această pasiune. ”Dacă aveam posibilități materiale mai mari, cu siguranță eram mai cunoscută”, a mărturisit Aliona înainte de audiții, fiind convinsă că promovarea este extrem de importantă pentru orice artist. Părinții au încurajat-o mereu să-și urmeze visul, făcând adeseori sacrificii pentru a-i asigura condițiile necesare unei cariere de succes.

FINALA VOCEA ROMÂNIEI 2014.  Maria Hojda va merge în finala Vocea României 2014, fiind susținută de 67,9 % dintre cei care au urmărit emisiunea de pe 12 decembrie. Ilinca Băcilă, colega sa de echipă, a fost astfel eliminată din concurs, prietenia dintre cele două păstrându-se însă în ciuda acestui rezultat.

„Vreau să o felicit pe Ilinca și să îi mulțumesc pentru sufletul ei superb!”, a declarat Maria Hojda.

Maria Hojda a început să cânte de la vârsta de 5 ani. A studiat canto și vioară, în prezent fiind studentă la Facultatea de Muzică, secția de Pedagogie Muzicală. Înainte de a participa la Vocea României, Maria a fost concurentă la Megastar și X Factor România (sezon 3).

FINALA VOCEA ROMÂNIEI 2014.  Tiberiu Albu a fost preferatul publicului din echipa lui Tudor Chirilă. Cu 56% din voturile exprimate, Tibi va merge în finală, devansând-o pe colega sa de echipă, Ligia Hojda.

“Nu știu dacă am cuvinte să vă spun ce simt acum. Îi mulțumesc Ligiei pentru că a făcut parte din echipă și mi-a arătat o parte sensibilă a muzicii”, a spus Tiberiu la aflarea deciziei publicului.

Tiberiu Albu are 22 de ani și este student la Facultatea de Sport. Nu a luat niciodată lecții de muzică, talentul său fiind unul nativ. Cântă la chitară, genurile muzicale preferate fiind rock-ul, funk-ul, jazz-ul și blues-ul. Deși se descrie ca fiind ușor introvertit, atunci când se află pe scenă se transformă complet, reacția publicului fiind întotdeauna un declanșator de energie.

Sursa: romaniatv.net


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button