BAZAR

FINALA ROMÂNII AU TALENT, azi,16 mai 2014. Dansatori virtuali la ROMÂNII AU TALENT, în această seară

FINALA ROMÂNII AU TALENT, vineri – 16 mai 2014. „În aceasta seara va astept la finala Romanii au talent ! Le tin pumnii si le urez mult noroc tuturor finalistilor ! Stiu ca toti au muncit foarte mult ca sa ajunga aici si mi-e foarte greu sa aleg intre ei. Abia astept sa aflu ce ne-au pregatit pentru finala… Acum, ei au nevoie din nou de sprijinul vostru, de votul vostru. Fiti alaturi de noi si ajutati-ne sa decidem cine este noul, fericitul, perfectul castigator!”, a scris Andra pe Facebook. 

FINALA ROMÂNII AU TALENT, vineri – 16 mai 2014. ProTV ofera pentru prima data in istoria din Romania momente speciale de dans LIVE, in care dansatorii de pe scena interactioneaza cu dansatori virtuali. Pentru aceasta, ProTV a mobilizat intreaga sa echipa de specialisti in efecte vizuale, cu indelungata experienta in proiecte de film si televiziune, scrie romaniiautalent.protv.ro.

Finala show-ului va reuni o varietate de talente care i-au cucerit pe cei trei jurati, dar si pe romanii din fata televizoarelor. Muzica va fi in centrul spectacolului.

FINALA ROMÂNII AU TALENT, vineri – 16 mai 2014. Vocile Brio Sonores vor incerca sa seduca din nou, Cvintetul Anatoly va uimi publicul cu triluri bine alese, iar Los Hermanos Dinamita vor umple de energie sala. Emy Dragoi are intotdeauna acordeonul pregatit, „baiatul cu chitara”, Andrei Cerbu, este hotarat sa-si arate tot talentul, iar soferul de bascula Stefan Popescu (Fane Mississippi Delta Blues) va face din nou un spectacol de zile mari. Dansul isi are si el locul asigurat pe scena de la „Romanii au talent”. Adolescentul care a invatat singur sa danseze freestyle, Sabin Cojocaru, si mica balerina Alexandra Siverenko vor sa demonstreze ca talentul nu are varsta. Alin Beca si Catalina Tampau il vor face din nou mandru pe Mihai Petre cu un numar de dans impecabil, trupa Workout vrea sa arate ca are spectacolul in sange, iar „Zburatorul” Octavian Stoica va readuce spectacolul la bara. Romanii ii vor putea revedea cu drag pe „profesorul de joaca” Leon Magdan si pe desenatorul Catalin Mihalache, isi vor aduce aminte de copilarie cu ajutorul baloanelor de sapun ale Claudiei Stroe si vor rade cu lacrimi alaturi de comedianul Raul Gheba.

FINALA ROMÂNII AU TALENT 2014, azi, vineri, 16 mai. Juriul format din Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre nu va avea vreun rol în desemnarea câştigătorului Românii au talent.

Dintre cei 15 concurenţi, câştigătorul premiului de 120.000 de euro va fi desemnat de public, prin SMS. 

VEZI AICI Cine sunt finaliştii de la ROMÂNII AU TALENT. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button