ȘTIRI

FINALA ROMANII AU TALENT, 16 MAI 2014: Conchita Wurst pe scena ROMANII AU TALENT, pe 16 MAI 2014

FINALA ROMANII AU TALENT, 16 MAI 2014:  „Daca a mers la Eurovision, poate merge si la Romanii au talent! Am venit cu uniforma de invingator! Eu nu sunt femeia cu barba, sunt barbatul cu rochie!„, a spus Raul la începutul momentului de stand-up. In finalul actului, el a ingenunchiat si le-a cerut in casatorie pe Andreea Esca si pe Iulia Vantur.

FINALA ROMANII AU TALENT, 16 MAI 2014: ProTV ofera pentru PRIMA DATA IN ISTORIA TELEVIZIUNII din Romania momente speciale de dans LIVE, in care dansatorii de pe scena interactioneaza cu dansatori virtuali. Pentru aceasta, ProTV a mobilizat intreaga sa echipa de specialisti in efecte vizuale, cu indelungata experienta in proiecte de film si televiziune.

FINALA ROMANII AU TALENT, 16 MAI 2014: „In aceasta seara va astept la finala Romanii au talent ! Le tin pumnii si le urez mult noroc tuturor finalistilor ! Stiu ca toti au muncit foarte mult ca sa ajunga aici si mi-e foarte greu sa aleg intre ei. Abia astept sa aflu ce ne-au pregatit pentru finala… Acum, ei au nevoie din nou de sprijinul vostru, de votul vostru. Fiti alaturi de noi si ajutati-ne sa decidem cine este noul, fericitul, perfectul castigator”, a scris Andra pe Facebook. 

sursa: rtv.net


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button