BAZAR

FINALA EUROVISION ROMÂNIA 2015, AZI, DUMINICĂ, 8 MARTIE. Ruslana, la repetițiile din Craiova

FINALA ROMÂNIA EUROVISION 2015, DUMINICĂ, 8 MARTIE: Cântăreața, care a câștigat în 2004 cunoscuta competiție muzicală europeană, cu piesa „Wild Dances”, va face show la finala Eurovision 2015, scrie click.ro. Pentru recitalul pe care îl va susține pe scena Sălii Polivalente, din Craiova, ea a sosit în România sâmbătă, cu o zi înainte de marele concurs, scrie romaniatv.net.

Pentru a fi pregătită pentru spectacolul de duminică seara, Ruslana a venit direct de la aeroport pe scena Eurovision 2015, unde a fost nevoită să-și aștepte rândul la repetiții.

FINALA ROMÂNIA EUROVISION 2015, DUMINICĂ, 8 MARTIE: Deși era programată să înceapă în jurul orei 19.00, artista a urcat pe scenă de-abia la miezul nopții, după ce concurenții care participă la selecția națională și-au încheiat antrenamentele.

foto

Deși era extrem de obosită din cauza drumului și a orelor de așteptare, Ruslana a reușit să dea tot ce are mai bun pentru show-ul de la Craiova. Îmbrăcată lejer, într-o pereche de blugi și o jachetă albă, solista a cântat și a exersat coregrafia cot la cot cu echipa sa, formată din patru dansatori, doi băieți și două fete.

CITEȘTE ȘI: FINALA EUROVISION ROMÂNIA.Cum votezi la FINALA EUROVISION. ASCULTĂ MELODIILE FINALIȘTILOR

FINALA ROMÂNIA EUROVISION 2015, DUMINICĂ, 8 MARTIE: Ruslana va începe recitalul din finala Eurovision 2015 după reprezentațiile celor 12 concurenți la selecția națională, pe durata celor 30 de minute de votare. „Repetiţiile de aseară au fost făcute cu zâmbetul pe buze, sunetul, luminile, scena – totul a fost minunat! Îmi doresc ca cel care va ieşi învingător în această seară să aducă victoria României la Viena”, a mărturisit cântăreața, la conferința de presă susținută duminică dimineața.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button