BAZAR

FINALA MASTERCHEF, LUNI 14 DECEMBRIE 2015. Claudia a părăsit finala masterchef, după prima probă

Claudia, Andrei si Liviu au reusit sa supravietuiasca unui numar impresionant de probe, iar acum au intrat in batalia finala pentru titlul de MasterChef 2015. Cei trei concurenti sunt dispusi sa dea tot cea au mai bun pentru a ii impresiona pe Chef Hadean, Chef Foa si Chef Patrizia.

Declaraţie surprinzătoare a câştigătorului MASTERCHEF de luni, 14 decembrie 2015

CÂŞTIGĂTOR FINALA MASTERCHEF, LUNI, 14 DECEMBRIE 2015. Andrei Voica este unu din cei trei concurenţi care a ajuns în finala MASTERCHEF de luni, 14 decembrie 2015. Într-o postare pe facebook, acesta spune că va ajunge „un mare bucătar al României”.

Urmariti cu interes de fostii concurenti si sustinuti de public, finalistii sunt pusi in fata a trei probe de foc, in care vor fi provocati sa realizeze preparate impresionante – un aperitiv, un fel principal si un desert.

FINALA MASTERCHEF, LUNI 14 DECEMBRIE 2015. Andrei Voica este câştigătorul finalei MASTERCHEF

FINALA MASTERCHEF, LUNI 14 DECEMBRIE 2015. ANDREI VOICA ESTE CÂŞTIGĂTORUL MASTERCHEF. Din cei 24 de concurenti ai bucatariei MasterChef, doar 3 au ajuns in finala, parcurgand cu brio zecile de probe spectaculoase!

PROBA 1:

Dupa prima proba, Chefii s-au declarat incantati de toate cele trei preparate realizate de concurenti si le-au puncatat in functie de preferinte. Astfel, Claudia a primit 23 de puncte (8 – Chef Hadean, 8 – Chef Foa, 7 – Chef Patrizia), Andrei a adunat 27 de puncte (9 – Chef Patrizia, 9 – Chef Foa, 9 – Chef Hadean), iar Liviu a marcat prima nota 10 din Finala acestui sezon si a acumulat 26 de puncte (8 – Chef Foa, 10 – Chef Hadean, 8 – Chef Patrizia).

Dupa o prima proba de foc, Claudia a parasit finala MasterChef. Cu un punctaj de 23 de puncte, concurenta a renuntat la sortul MasterChef si le-a multumit Chefilor pentru toata sustinerea lor. Inainte de a pleca din bucuraria MasterChef, Claudia a primit de la Chefi o tunica inscriptionata cu numele sau si sigla MasterChef, scrie masterchef.protv.ro. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button