BAZAR

FINALA MASTERCHEF 2014, MARȚI, 23 DECEMBRIE. Cine este câștigătorul SURPRIZĂ la MASTERCHEF?

FINALA MASTERCHEF 2014, MARȚI, 23 DECEMBRIE. CÂȘTIGĂTORUL MASTERCHEF ROMÂNIA. Ciprian Ogarca a castigat trofeul „MasterChef” si marele premiu de 50.000 de euro. 

FINALA MASTERCHEF 2014. CONCURENȚII DIN FINALA MASTERCHEF: Odette Mîndruță și Ciprian Ogarcă și Tudor Marcu sunt în finala MASTERCHEF.

FINALA MASTERCHEF, TUDOR ÎN FINALA MASTERCHEF. Tudor Marcu și-a câștdat dreptul de a se bate în finala MASTERCHEF 2014.

Priveste gastronomia la nivel de arta culinara si ii place sa descopere in permanenta retete noi.

Marturiseste ca se inspira din emisiuni tv de profil si citeste carti culinare, pentru a fi la zi cu tainele bucatariei. II place sa fie creativ in realizarea retetelor si sa isi aduca propria contributia.

Ca multi dintre aspirantii la titlul de MasterChef Romania si el isi doreste sa isi deschida propriul restaurant si este dispus sa faca toate sacrificiile necesare pentru acest lucru.

A participat de mai multe ori la preselectiile MasterChef, insa fara sanse de castig. De aceasta data se bucura sa faca parte dintre concurentii noului sezon. „Unul din motivele pentru care particip la acest concurs este acela de a demonstra ca prin vointa poti realiza ceea ce iti doresti, oricate piedici iti apar in cale. In acelasi timp vreau sa ies din zona mea de confort și sa imi testez limitele.”

FINALA MASTERCHEF, ODETTE ÎN FINALA MASTERCHEF. În finala MASTERCHEF a intrat Odette Mîndruţă (23 de ani).

Odette Mîndruță a reușit să-i cucerească pe jurații „MasterChef”, mai ales că este pasionată de bucătăria italienească, ațșa că a ajuns repede la inima lui Chef Patrizia Paglieri. De asemenea, Odette e pasionată și de bucătăria mediteraneeană, iar preparatul favorit este cheesecake. Deși este vegetariană, tânăra recunoaște că asta nu o împiedică să mănânce tot ce-i poftește inima. „Sunt o gurmansă”, a spus ea. Cum are o clipă liberă, Odette se documentează ce rețete noi au apărut sau se duce în bucătărie și improvizează ceva.

Odette își amintește că a gătit prima prajitură la 12 ani, după ce a văzut-o într-o revistă. Apoi, stătea mereu cu drag în bucătărie. „Primul fel de mâncare gătit a fost salată de boeuf, alături de bunica mea”, a spus ea, la înscrierea în competiția de la PRO TV.

FINALA MASTERCHEF, CIPRIAN ÎN FINALA MASTERCHEF. În finala MASTERCHEF a intrat și Ciprian Ogarcă (24 de ani).

Pasiunea pentru bucatarie a aparut inca din copilarie. Acasa tatal sau era cel care gatea si reusea mereu sa stranga toata familia in jurul mesei. De la el a furat toate secretele de baza ale bucatariei.

Si-a cucerit iubita cu taglieatele cu somon si sofran, fiind primul preparat pe care i l-a gatit. Preparatul sau favorit este piept de rata cu cus cus, stafide si ananas cu sos de soia.

„Ambtia de a-mi depasi limitele m-a adus la acest show, MasterChef pentru mine este cea mai mare provocare si merg pe premisa ca daca nu incerc totul in viata, nu am de unde sa stiu daca pierd chiar esentialu.”


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button