BAZAR

CINE ESTE CÂȘTIGĂTOR ÎN FINALA MASTERCHEF 2014. Ciprian Ogarcă este câștigătorul MasterChef

FINALA MASTERCHEF 2014, MARȚI, 23 DECEMBRIE. CÂȘTIGĂTORUL MASTERCHEF ROMÂNIA. Ciprian s-a nascut intr-o familie numeroasa cu cinci frati, in orasul Craiova. In prezent, Ciprian are 24 de ani si este agent de asigurari.

CÂȘTIGĂTORUL MASTERCHEF ROMÂNIA. A plecat in Italia pentru a munci inainte de a incepe facultatea, sperand astfel sa isi poata ajuta familia. Dupa 3 luni a revenit in tara, afland ca a fost acceptat la facultate, scrie masterchef.protv.ro.

Mai tarziu, viata i s-a schimbat radical din cauza unui accident de masina, in urma caruia a stat imobilizat la pat doua luni.

FINALA MASTERCHEF 2014, MARȚI, 23 DECEMBRIE. CÂȘTIGĂTORUL MASTERCHEF ROMÂNIA.Pasiunea pentru bucatarie a aparut inca din copilarie. Acasa tatal sau era cel care gatea si reusea mereu sa stranga toata familia in jurul mesei. De la el a furat toate secretele de baza ale bucatariei.

Si-a cucerit iubita cu taglieatele cu somon si sofran, fiind primul preparat pe care i l-a gatit. Preparatul sau favorit este piept de rata cu cuscus, stafide si ananas cu sos de soia.

FINALA MASTERCHEF 2014, MARȚI, 23 DECEMBRIE. CÂȘTIGĂTORUL MASTERCHEF ROMÂNIA. „Ambtia de a-mi depasi limitele m-a adus la acest show. MasterChef pentru mine este cea mai mare provocare si merg pe premisa ca daca nu incerc totul in viata, nu am de unde sa stiu daca pierd chiar esentialu”, a declarat Ciprian la inceputul competitiei.

CÂȘTIGĂTORUL MASTERCHEF ROMÂNIA. Chiar daca a fost eliminat dupa proba cu numarul doi, Tudor a castigat un curs gastronomic din partea Staropramen, iar Odette a castigat o saptamana de experiente gastronomice inedite si cursuri de gastronomie italiana la celebra Academie Barilla din Parma, Italia, cursuri la care va lua parte si Ciprian.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button