FINALA EUROVISION ROMÂNIA 2016. OVIDIU ANTON va reprezenta România la Stockholm VIDEO

de:
06 mart. 2016
0 Afișari
FINALA EUROVISION ROMÂNIA 2016. OVIDIU ANTON va reprezenta România la Stockholm VIDEO

FINALA EUROVISION ROMÂNIA 2016. Clasamentul stabilit de public, în urma televotului:

Locul 1: Ovidiu Anton, cu piesa „Moment of Silence”: 6.585 de voturi. Ovidiu Anton va reprezenta România la Stockholm

Locul 2: Vanotek feat. The Code & Georgian

Locul 3: Florena

Locul 4Dream Walker

Locul 5: MIHAI

Locul 6: Doru Todoruţ feat. Irina Baianţ

Ovidiu Anton, piesa „Moment of Silence”:

UPDATE 22.30 STOP VOT!

UPDATE 22.00 Ovidiu Anton are, până în acest moment, cele mai multe voturi, aproape 5000, relatează HotNews. Pe locul al doilea sunt cei de la Vanotek.

UPDATE 21.30 START VOT!  A început televotul. Liniile telefonice s-au deschis la semnalul „START VOT!” și se vor închide la 22.30, la semnalul „STOP VOT!”. Publicul este cel care alege reprezentantul României prin televot.

UPDATE 20.30  FINALA EUROVISION ROMÂNIA 2016 a început la 20,30. În această seară va fi ales reprezentantul României la competiția cântecului european, din mai, de la Stockholm.

Ordinea în concurs este următoarea: 1. Florena — „Behind the Shadows”, 2. Doru Todoruț feat. Irina Baianț — „The Voice”, 3. Dream Walkers — „Let It Shine”, 4. Vanotek feat. The Code & Georgian — „I’m Coming Home”, 5. Ovidiu Anton — „Moment of Silence” și 6. M I H A I — „Paradisio”. 

FINALA EUROVISION ROMÂNIA 2016. Florena, cea mai tânără concurentă a Selecției Naționale, va deschide seria de recitaluri din finala Eurovision România, iar Mihai Trăistariu (care concurează cu numele M I H A I) va cânta în încheierea competiției, duminică, pe scena de la Sala Sporturilor din Baia Mare.

Ordinea intrării în finala Eurovision România de pe 6 martie a fost trasă la sorți de către concurenți, sâmbătă seara, în cadrul emisiunii „Selecția Națională Baia Mare”.

Ordinea intrării în concurs în finala Eurovision România este:

1. Florena,
2. Doru Todoruț feat. Irina Baianț,
3. Dream Walkers
4. Vanotek feat. The Code & Georgian
5. Ovidiu Anton

6. M I H A I.

FINALA EUROVISION ROMÂNIA 2016.  În finala Eurovision România, publicul este singurul care va alege reprezentantul României pentru scena de la Stockholm, dintre piesele rămase în concurs, prin televot.

Votul va putea fi exprimat trimițând numărul de intrare în concurs al favoritului (01, 02, 03,…06), prin SMS, la numărul 1200 (tarif: 1 euro + TVA), număr valabil în rețelele Digi Mobil, Orange, Telekom și Vodafone, ori sunând la același număr de telefon — 1200 și tastând numărul piesei favorite din concurs: 01, 02, 03… 06, cu același tarif (1 euro + TVA / apel), valabil în rețelele Orange, Telekom și Vodafone. Liniile telefonice se vor deschide la semnalul „Start vot!” și se vor închide după 60 de minute, la semnalul „Stop vot!”.

Finala Eurovision România poate fi văzută în direct și în exclusivitate la TVR 1, TVR HD, TVR Internațional, TVR Moldova, iar online, pe www.tvrplus.ro și eurovision.tvr.ro.

FINALA EUROVISION ROMÂNIA 2016.  Concursul cântecului european se va desfășura, în 2016, la Stockholm, Suedia, în 10, 12 și 14 mai. În competiție s-au înscris 43 de țări, cu trei mai multe decât la ediția precedentă. România va participa în a doua semifinală a concursului, cea din 12 mai, alături de Albania, Bulgaria, Danemarca, Georgia, Slovenia, Norvegia, Ucraina, Belgia, Letonia, Belarus, Irlanda, Elveția, Macedonia, Australia, Lituania, Polonia, Israel și Serbia.

FINALA EUROVISION ROMÂNIA 2016.  Paula Seling va deschide seara finalei cu un moment ‘fusion’ între pop și muzica populară din Maramureș, alături de artiști ai zonei: Dumitru Fărcaș, Corul bărbătesc din Finteușul Mare, familia Petreuș, Cornelia și Lupu Rednic.

‘Am intrat cu drag în proiectul Eurovision de anul acesta, la propunerea echipei TVR. Ideea era să punem în valoare temele specifice Maramureșului prin îmbinarea lor cu piesele pop pe care le cânt, într-un mix dinamic, plin de culoare, cu invitați de marcă, ce reprezintă Maramureșul meu drag: Dumitru Fărcaș, Corul bărbătesc din Finteușul Mare, familia Petreuș, soții Cornelia și Lupu Rednic. Aveți multe surprize! Urmăriți Eurovisionul, de la Baia Mare’, a spus Paula Seling, potrivit stiri.tvr.ro.

FINALA EUROVISION ROMÂNIA 2016. Membrii juriului vor încheia seara pe note muzicale. Zoli TOTH Project va lansa un nou concept de show, ‘Cocoon’. Clopotul Catedralei din Baia Mare se va auzi de pe scena finalei Eurovision România în recitalul lui Zoli.

‘Recitalul pe care l-am pregătit va îmbina elemente din muzica tradițională cu muzică electronică și va reuni pe scenă opt percuționiști și în jur de 30 de dansatori. Am ales să colaborăm cu artiștii locali, printre care Ansamblul Național de Dansuri Transilvania și Clubul Galactic Dance, alături de Feeling Groove Dance Studio. Invitatul nostru special în recital este Grigore Leșe. Tot pentru recital, echipa TVR a pregătit un design de lumini și o grafică aparte. Ce a rezultat vedeți duminică seară, la finală’, a spus Zoli Toth.

FINALA EUROVISION ROMÂNIA 2016. Horia Moculescu, Randi și Uddi, două generații într-un trio surprinzător, vor canta o nouă versiune a melodiei ‘Vagabondul vieții mele’. Cezar Ouatu va interpreta ‘Rise Like a Phoenix’, hitul care i-a adus Conchitei Wurst marele trofeu Eurovision în 2014. Iar Lidia Isac, reprezentanta din acest an a Republicii Moldova la Eurovision, va interpreta piesa ‘Falling Stars’.

Cookies