FINALA EUROVISION 2014: Paula Seling: Putem să facem, împreună, un miracol pentru România

de:
09 mai 2014
0 Afișari
FINALA EUROVISION 2014: Paula Seling: Putem să facem, împreună, un miracol pentru România

FINALA EUROVISION 2014: Paula Seling a publicat pe contul său de Facebook un mesaj de mulţumire. „Mulţumim dragi români! În seara asta am simţit că putem să facem, împreună, un miracol pentru România. În seara asta am ştiut că avem alături, pe scenă, milioane de suflete care ne susţin. Sunteţi minunaţi. Vă aplaudăm cu tot sufletul”, a spus Paula Seling.

FINALA EUROVISION 2014: Totodată, în conferinţa de presă organizată la Copenhaga după cea de-a doua semifinală, Paula Seling i-a încurajat pe fani să voteze piesa „Miracle”, care reprezintă România la ediţia din acest an a Eurovision. „Continuaţi să votaţi pentru «Miracolul» nostru”, a spus Paula Seling, potrivit site-ului eurovision.tv.

FINALA EUROVISION 2014: „Mă simt grozav, este un sentiment minunat”, a spus, la rândul său, Ovi. „Pentru noi, este o mare onoare să fim din nou aici şi este minunat că am ajuns din nou în finală”, a adăugat cântăreţul.

De asemenea, cei doi artişti au fost întrebaţi dacă îşi vor apăra titlul anul viitor, în cazul în care vor câştiga finala Eurovision 2014.

„Este o plăcere să fim în finală. Dacă voi toţi o să veniţi în România în 2015, vă voi fi ghid personal”, a spus Paula Seling.

FINALA EUROVISION 2014: Paula Seling şi Ovi, reprezentanţii României, s-au calificat în finala Eurovision 2014, care va avea loc sâmbătă, după ce au trecut, joi seară, de cea de-a doua semifinală, care s-a desfăşurat pe scena B&W Hallerna din Copenhaga.

FINALA EUROVISION 2014: Reprezentanţii României, Paula Seling şi Ovi concurează în finala Eurovision Song Contest 2014 cu piesa „Miracle”, compusă de Ovi, Phillip Halloun, Victor Forberg Skogberg şi Frida Amundsen.

Paula Seling şi Ovi au mai reprezentat România în 2010, când, în finala care a avut loc la Oslo, au ocupat poziţia a treia.

În semifinala de joi seară au concurat, în ordine, reprezentanţii Maltei, Israelului, Norvegiei, Georgiei, Poloniei, Austriei, Lituaniei, Finlandei, Irlandei, Belarusului, Macedoniei, Elveţiei, Greciei, Sloveniei şi României.

FINALA EUROVISION 2014: Dintre acestea, în afară de România, s-au calificat în finala de sâmbătă Malta, Norvegia, Polonia, Austria, Finlanda, Belarus, Elveţia, Grecia şi Slovenia.

Muntenegru, Ungaria, Rusia, Armenia, Azerbaidjan, San Marino, Ucraina, Suedia, Olanda şi Islanda sunt celelalte 10 ţări calificate în finala Eurovision Song Contest 2014, după ce au trecut, marţi, de prima semifinală.

FINALA EUROVISION 2014: Finaliştii – desemnaţi pe baza votului telespectatorilor şi a votului unui juriu de specialitate, în egală măsură – au fost anunţaţi într-o ordine întâmplătoare.

FINALA EUROVISION 2014: În semifinale au avut drept de vot doar telespectatorii care au urmărit competiţia la televiziunile publice în ţările participante şi în ţările calificate direct în finală (Marea Britanie, Spania, Germania, Franţa, Italia şi Danemarca). Astfel, doar românii din străinătate au putut să îi voteze pe reprezentanţii României în finală, urmărind concursul la televiziunea publică din ţara în care se află.

FINALA EUROVISION 2014

Cookies