BAZAR

FINALA EUROVISION 2014 LIVE. Cine este marea favorită la câştigarea EUROVISION 2014

FINALA EUROVISION 2014 LIVE, sâmbătă 10 mai 2014. Anul acesta concursul nu are un favorit care să se detaşeze clar, însă pariurile vizează câteva ţări cu şanse mari la titlu. Pe locul al doilea, după Suedia, se află spumosul personaj Conchita Wurst, creaţia actorului austriac Tom Neuwirth. Conchita Wurst este o divă cu barbă, care şi-a împlinit visul de a cânta la Eurovision. Cu o personalitate puternică şi o voce aplaudată în semifinala a doua a concursului, Conchita Wurst nu duce lipsă de simţ al umorului. Întrebată de un fan dacă şi Tom Neuwirth, creatorul său, se gândeşte să participe la Eurovision, Conchita Wurst a răspuns: „Deocamdată eu sunt la Eurovision, iar în timpul ăsta Tom poate să stea la hotel”.

FINALA EUROVISION 2014 LIVE: Cum votezi pentru România – Numerele de telefon din străinătate 

FINALA EUROVISION 2014 LIVE, sâmbătă 10 mai 2014. Favorită la titlu este, anul acesta, şi Olanda, care este reprezentată de The Common Linnets, cu „Calm after the Storm”, scrie jurnalul.ro. Pe locul al patrulea se regăseşte, pe oddschecker, reprezentantul Armeniei, Aram MP3, cu „Not Alone”, urmat de Molly, din Marea Britanie şi de reprezentanta Ucrainei, Maria Iaremchuk. Top 10 al pariurilor este completat de reprezentanţii Ungariei, Danemarcei, Greciei şi Norvegiei. România se clasează, în acest top, pe locul al 16-lea.

FINALA EUROVISION 2014, LIVE. O cunoscută artistă despre finalişti: „Nu au ce căuta acolo” 

FINALA EUROVISION 2014 LIVE, sâmbătă 10 mai 2014. Danemarca este pentru a treia oară gazda Eurovision, de această dată spaţiul destinat fiind o imensă hală, fost şantier naval, pe o insulă din Copenhaga. Pentru acest eveniment, în interiorul halei a fost construită o imensă scenă, pe o structură metalică de 40 de tone, care se poate modifica în funcţie de necesităţile show-ului artiştilor.

FINALA EUROVISION 2014: Paula Seling: Putem să facem, împreună, un miracol pentru România

FINALA EUROVISION 2014 LIVE, sâmbătă 10 mai 2014. Notele juriilor de specialitate, din ţările participante, au fost acordate vineri seara, la a doua repetiţie cu public, dar rămân secrete, până la anunţarea rezultatelor. Publicul din ţările participante la finală, al cărui vot contează în egală măsură, îşi poate exprima preferinţele în 15 minute, de când prezentatorii galei vor anunţa „Start vot!”. Fanii din ţările participante pot vota prin sms, telefon sau aplicaţia Eurovision, singura limită fiind faptul că nu îşi pot exprima votul pentru ţara din care se află.

FINALA EUROVISION 2014 LIVE, sâmbătă 10 mai 2014. În marea finală vor intra în ordine Ucraina, Belarus, Azerbaijan, Islanda, Norvegia, România, Armenia, Muntenegru, Polonia, Grecia, Austria, Germania, Suedia, Franţa, Rusia, Italia, Slovenia, Finlanda, Spania, Elveţia, Ungaria, Malta, Danemarca, Olanda, San Marino, Marea Britanie.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button